Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzejlana

Czy skończyć zajomość ?

Polecane posty

Jakiś rok temu poznałam wspaniałego chłopaka ( jedyny jak dotąd koleś , z którym chciałabym spędzić resztę życia) . Na początku wszystko było oczywiscie wporządku . Wyglądało na to , że jest tak samo zainteresowany czymś więcej jak ja. Przyznał nawet, że był we mnie zakochany. Przez długi czas dawał mi wyraźnie do zrozumienia , że coś do mnie czuje. Dogadywaliśmy się zawsze i w sumie to się nie zmieniło. Ja czuję do niego coś więcej niż tylko sympatię. Przez długi czas czekałam aż on zrobi jakiś krok , denerwowała mnie taka niepewność. Jednak ostatnio powiedział , że jeśli będę miała chłopaka a ten mnie zrani to tego pożałuje , za jego sprawą oczywiście. Myślę , że dał mi tym jasno do zrozumienia , że jestem dla niego tylko przyjaciółką . Mam wrażenie , że nie warto już czekać na jakieś działanie z jego strony . Gdyby naprawdę wiązał ze mną przyszłość , tak jak to kiedyś powiedział pewnie dawno już bylibyśmy razem . Zastanawiam się czy skończyć tą znajomość , nie dawać się dłużej zwodzić i nauczyć żyć bez niego? Czy być jego przyjaciółką? W końcu nie wiem nawet co on tak naprawdę do mnie czuje .Nie wchodzi w grę zapytanie o to wprost.

Gość felekfajfus
Zadzwoń do wróżki :p

Gość bo trzeba twardym być
powiedz mu, jeśli chcesz kończyć znajomość to i tak nic nie tracisz jeśli zapytasz, a możesz jedynie zyskać. "ostatnio powiedział , że jeśli będę miała chłopaka a ten mnie zrani to tego pożałuje , za jego sprawą oczywiście." wydaje mi się że on też boi się powiedzieć wprost że nadal coś czuje. przełam się..

Gość Paola33333333333
A ile to trwa?

Gość dżejlana
Prawie rok .

Gość Paola33333333333
No to zdecydowanie za długo... ja myśle że on coś do Ciebie czuje a to że powiedział że jak by Cie ktoś skrzywdził to by coś zrobił świadczy o tym że bardzo mu na Tobie zależy...Miałam kiedyś podobną sytuację ale nie wynikło z tego nic dobrego... więc możesz z nim zagadać na ten temat

Gość dżejlana
Paola możesz powiedzieć coś więcej na temat tego jak to się u Ciebie skończyło?

Gość Paola33333333333
U mnie trwało to troszke krócej ale gdy już to wszystko sie skończyło zobaczyłam jak wiele czasu straciłam...po prostu...pisaliśmy codziennie,spotykaliśmy się i jego ''przyjaciółka'' sie wmieszała i się skończyło...a on nawet nie miał odwagi napisać nic... U Ciebie wygląda to troszkę lepiej bo widać że mu na Tobie zależy ale warto jakoś ten temat zacząć nie mówie że w prost ale jakoś zasugerować...np.jak powie Ci coś takiego jak właśnie to o tym chłopaku to zapytaj dlaczego by się tak zachował, musisz wiedzieć na czym stoisz bo to tylko strata czasu...

Gość dżejlana
Też właśnie zaczynam to uważać za stratę czasu , albo się działa albo odpuszcza . Takie przeciąganie nic nie wnosi . Chyba muszę wziąć sprawy w swoje ręce. Tak czy inaczej dzięki Paola ;)