Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleprzypaljaaa

ale mnie olała !!! ale wstyd !!!

Polecane posty

Gość cozaludzienocozaludzie
A fajna chociaż ta laska jest ze dostajesz takiej piany ? co ci sie w niej tak podoba ze wariujesz na jej temat

Gość koleś jesteś śmieszny
'ehh naprawde mi zal was..' nas? :D to Ty masz problem kolego, nie my..

Gość sar4wetrfwg
Wysoka czarnulka ?! mozesz mi powiedziec gdzie mieszkasz ? bo u nas na osiedlu tez ostatnio wlasnie taka czarna sie pojawila i mam ochote zagadac .Byc moze myslimy o tej samej ?:P z jakiej miejscowosci jestes ?

Gość anette11111
daj jej szansę w ten spośób że jeśli potrafisz to wytrzymaj spotkanie wzrokiem a jeśli ona ucieknie to na wprost ją zagadaj typu czy można na kawę. pewno się spłoszy ale dzaiałaj dalej. jestem kobietą 33 letnią i miałam dwóch mężów a kiedyś byłam tak samo płocha jak ona. :_)

Gość a czego ty sie gosciu
Ty najzwyczajniej w swiecie masz niska samoocene skoro tak Cie to ubodlo. Ba, Ty jej pokazesz na co Cie stac ale jak bedziesz napruty. Tez mi bohater. Ty zwykly szczeniak jestes a ona pewnie Mezczyzny potrzebuje.

Gość KaśkacałkiemZnośna:)
Daj jej link do NK !!!!!!!!!!!!!!! chce zobaczyc autorze kto Ci tak w tej glowie zawrócił

Gość sar4wetrfwg
Aaa to nie , ja jestem z Warszawy :P czyli nie o tej samej myslimy

Gość koleś jesteś śmieszny
odwal się od jej ponurej miny 😠 prostaku z przerośniętym ego...

Gość ja ci moge wytlumaczyc
dlaczego dziewczyna toba wzgardzila, tepaku

Gość c c c c
a ona moze teraz to czyta i sie zasmiewa z pajaca :D :D bohater polecial sie wyzalic na damskie forum

Gość anette11111
ja taż z łodki... to tym bardziej staraj się bo tu pięknę dziewczyny są i męźczyźni teź niczego sobie. Ja już swojego mam żeby nie było...A Ty musisz lalce zaimponować bo kobiety przeważnie to tylko na pierwsze wrażenie itd, itp...

Gość anette11111
jak retka to klasa i jeżeli manhatan to daj siana. innych nie znam. papatki

Gość ewelinkaszmata
Poka linka do naszej klasy :)

hihiii to raczej normalne zachowanie, ja też nie odpowiadam na wszystkie zaczepki na NK. Ogólnie wchodzę tam raz na miesiąc albo rzadziej, patrzę czy ktoś coś napisał, jak na pierwszy rzut oka nie znam to owszem, zaglądam w profil bo może jednak znam, i tyle. Jak ktoś całkiem obcy, to nie odpowiadam, chyba żeby mnie coś naprawdę zaciekawiło. Dlaczego? Proste, jak odpowiem, to trudno się często pozbyć takiego "znajomka", a jeszcze bywa że zacznie durne komentarze sypać. Po poziomie autora widać, że słusznie zareagowała. Może nawet znalazła gdzieś w necie jego podobne jak tu wypowiedzi? A tekst jak tekst, ani mądry ani głupi. Otwierający znajomość, której dziewczyna widać nie chce zaczynać. I wszystko w temacie.

a jeśli kogos bliskiego straciła? nawet jeśli kilka lat temu, i nie musi biegać na czarno ubrana... a Ty zamiast jej cześć powiedzieć czy dzień dobry jak wyzej pisali, to wzrok w ziemie i przeszedł dalej, skoro jesteś taki urażony to byc moze przyniosłoby ci to ulgę jakąś i satysfakcje, ze ja wprawiłeś w zakłopotanie

Gość gasia82
Taaa z twoich wypowiedzi bije samo dobro.Widac jakim jesteś miłym i kulturarnym człowiekiem. Laska nie wie co traci!!!!!

Gość anette11111
po jej zachowaniu napewno nie widać że jest k.. itd a skoro z ł. jesteś to sam powinoienieś wiedźć bo tego to już tu z a dużo czasem:-)

Gość c c c c
tp nie byl tekst ani mily ani fajny, tylko wiesniacki i zalosny a ona ma prawo chpdzic z mina jaka chce, jak ci sie jej wyraz twarzy nie podoba to po chuj do niej pisales? a tekst byl rownie durny jak taki "witam sasiadke, mniej tuszu do rzes" "witam sasiadke, mniej kilogramow na tylku" "witam sasiadke wiecej lakieru na wlosach" zaczynanie znajomosci od poprawiania kogos to kiepski poczatek chlopaczku, moze sie czegos nauczysz jak juz zaleczysz te potworne rany na twojej dumie :D :D :D

"CO ZA LUDZIE, nie rozumiecie, ze ja taki nie jestem w realu?" Nie ma różnicy między netem a realem. Prostak w necie = prostak w realu, jesteś integralną osobą a nie swoim alter ego. Ty ją widzisz, ona Ciebie też, i wyciąga wnioski.

Gość gasia82
Nie siedzisz w jej głowie nie wiesz co ona mysli i jaka jest.Ale jak się jest żałosnym burakiem o niskiej samoocenie to sie zachowuje tak jak ty!!!

Gość anette11111
a ja akurat jestem z tego miasta co autor i obserwuje dziewczyny w całej Polsce. Ona naprawde myślę że jest nieśmiała. Wiele widziałam w życiu i na tej podstawie tak uważam. Tym bardziej że autor napisał że dopiero się wprowadziła. albo jest to młode osiedle itd.., w łodzi tylko bałuty i śródmieście straszą i to też nie zawsze

Gość tfrujrdu7rhfht
Przeciez autor napisal ze ONA mieszka od paru lat juz na tym osiedlu wiec jak mogla sie wprowadzic nie dawno ?

Gość c c c c
roznica miedzy netem a realem jest taka ze w realu kazdy uwaza co gada a w necie wylazi prawdziwa natura, czyli w przypadku tego malego wszarza- prostactwo i buractwo

Gość kaskaniechce
JAK MA NA IMIE TWOJA KSIEZNICZKA ? DAWAJ IMIE TO CI ZARAZ POWROZE CZY CO Z TEGO BEDZIE ;)

Gość c c c c
hahha, idz spac, idz tylko sie nie zmocz chlopczyku :D takich jak ja to nigdy nie bedziesz mogl miec, nie siegasz tak wysoko :D

Gość gasia82
Nie ma co, jak tu sie tak zachowujesz to w realu co najwyżej udajesz ulturalnego i ukrywasz swoje burackie ja przed światem i dopiero w necie dopuszczasz je do głosu!!Nie jest tak???

Gość kaskaniechce
Niestety taka prawda.Pozadne laski zawsze lecialy na szmaciarzy :)

Gość anette11111
przecież ja też wyprowadziłam się z byłym mężem z retkini w inne miejsce już sześć lat temu a nadal utrzymuje kontaky z byłym osiedlem bo tu to starsze panie przeważnie. Nie ma reguły:-)

Gość nobadybodd
OSTRO!!!!!