Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszający się ząbek u dziecka

ruszający się ząbek u dziecka 3,5 letniego

Polecane posty

Witam, moje dziecko uderzyło się w buzię i rusza mu się ząbek, stało się to wczoraj późnym wieczorem. Dzisiaj byłam u dentysty, ząbek dalej się rusza, kazał mi dawać mu papki, nie ruszać ząbka i przyjść za 3 dni do kontroli. Nie chciał mi powiedzieć czy ten ząbek wypadnie, wiem że nie jest magiem i nie może tego wiedzieć na pewno ale czy są jeszcze szanse, że ten ząbek nie wypadnie? Niestety nie potrafię przetłumaczyć temu dziecku, żeby nie ruszał ząbka, ciągle tam językiem go męczy, zaczyna mnie to już denerwować, tłumaczę mu jak mogę i nic. Boję się, że sobie go rozrusza. To jest górna jedynka. Czy ktoś wie może jak długi czas mija zanim ząbek stanie się stabilny, o ile w ogóle ząbek stanie się stabilny? Boję się też o przedszkole, dzisiaj nie poszedł i jutro tez nie pójdzie ale co potem, więcej nie mogę nie posyłać a martwi mnie bo tam tego na pewno nie dopilnują.

podnoszę proszę może mi ktoś pomóc?

podnoszę

Gość prześladowana prywatnym
już ci tu dziewczyny radziły kilka dni temu, ile się będziesz kręcić jeszcze? :o

Nie mogły mi radzić kilka dni temu bo to się stało wczoraj późnym wieczorem. Bardzo przepraszam, że się martwię o moje dziecko, wiem powinnam go olać i mieć w d...

Matko w tym kraju nie da się żyć, człowiek człowiekowi wilkiem, nie znacie mnie i takie teksty do mnie i do mojego już całkiem niewiennego dziecka, za co, co wam zrobiliśmy?

masz dziecko? jak tak powinnaś wiedzieć jak nie to kiedyś zrozumiesz