Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna bratanica

Mój stryjek ma raka!! Głupio napisał testament!!!

Polecane posty

Gość biedna bratanica

Stryjek pominął mnie w testamencie, jego dwoch siostrzeńców i druga bratanica mają coś dostać. Stryj nie lubi się z moim tatą, myślałam o tym żeby to zmienić. Nawet spytałam się brata swojego ojca:a co mnie zapisał, a on mi odpowiedział że nic. Synowie moich ciotek i córka drugiego stryjka coś dostaną. A ja? stryj nie ma własnego potomstwa, jest starym kawalerem a teraz??? zamiast stryjek zamiast ciągnąć do rodziny, to się od niej odsuwa.

Gość qwertowy pan
stryj ci umiera a ty o kasie :-O

Gość Nie chcę być ale muszę
I dobrze, pewnie nie zasługujesz na nic

Gość CCC...
A moze po nim odziedziczą tylko długi.

Gość biedna bratanica
Stryjek nawet nie wie co traci. Powinien wyciągnąć ręke do zgody, a nie jeszcze się krzywo patrzeć jak spytam go oto co zostawi mnie w spadku jako córce jego brata.

Gość biedna bratanica
Wiecie jaki on jest bogaty, pracował całe życie w USA. Bardzo dużo się dorobił, nie ma długów. Dokładnie sprawdziłam, obdarował moich kuzynów takimi rzeczami jak komputery, telewizory. Nigdy im niczego nie żałował.

Gość o kutfa
nie wierzę!!! A co Twój stryjek traci??!!! Ale tępa strzała z Ciebie autorko!!

Gość biedna bratanica
robiłam mu kiedys loda z połykiem no bo żal mi go było stary kawaler, a on mnie teraz pominął w testamencie, ale to może przez to,że na koniec go ugryzłam w ptaka

Gość sfdsdfsdfssdfsfdsdf
0/10 Beznadziejne prowo :-O

Gość wcale nie biedna
ma prawo DOWOLNIE dysponować SWOIM majątkiem, jak sama do czegoś dojdziesz to też będziesz mogła dawać komu chcesz kasę. nie odsuwa sie od rodziny, tylko od ssaków. zainteresuj sie czy czegoś potrzebuje a nie rozdzielaj juz majątku jak on jeszcze żyje

Gość biedna bratanica
Mój stryjek tak, swoich siostrzeńcom i drugiej bratanicy zawsze coś kupował. To zabawki, ja nigdy nic od niego nie dostałam. Moja matka całe życie mówiła mi że brat mojego ojca to zwykły sknera a tutaj dowiedziałam się co moi kuzyni od niego dostawali. Jeszcze on się usprawiedliwia że był ich ojcem chrzestnym a moim nie, więc nie ma mi obowiązku niczego dawać.

Kazdy czlowiek ma prawo do wlasnych wyborow,jesli taki jest jego wybor to powinnas godnie to przyjac...albo sie sadzic po jego smierci jesli naprawde tego bys chciala...?

Gość biedna bratanica
Z tym lodem to podszyw. Ja nie wiem czy miałabym prawo się sądzić po jego śmierci. W końcu on jest moim stryjkiem a nie ojcem.

Gość sfdsdfsdfssdfsfdsdf
Tak, tak, nic ci nie zapisal a ty piszesz o tym na kafeterii i uzywasz sformuowania "podszyw". Widac ze to prowokacja i nie udolna Musisz sie jeszcze wiele nauczyc dziecko