Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze_wesola

Termin na grudzien 2010. Ciaza jakiej sie nie spodziewalam

Polecane posty

Gość zawsze_wesola

Witam wszystkie panie Od dziesieciu lat bylam na diane 35 mam 28 lat.Oczywiscie stosunki byly ale, skoro D35 bralam nighy nie zabezpieczlam sie dodatkowo. W ciagu tych 10 lat schodzilam i z powrotem wskakiwalam na D35. Oczywiscie @ nigdy nie mialam regularnie stad wskok na D35 przez mojego gina. Ostatnie opakowanie bralam w listopadzie, po czym nastapil okres. Nastepna miesiaczka byla dopiero w lutym. Przy ostatniej wizycie w kraju poszlam do gina i jak zawsze pelno globulek dopochwowych bo infekcje jakies tam. No i oczywiscie zawsze mowila mi ze bede miala problem z zajsciem w ciaze. Bo to problem z tym to z tamtym itd. 22 marca byl stosunek (pierwszy od ostatniego okresu ,ktory byl w lutym) i bach. Dzienie zaczynam sie czuc, obrzydzenie do jedzenia, papierosow(bo palilam) nudnosci, na wymiaoty mnie bierze, wilczy apetyt w tym samym czasie, bule brzucha, glowy, zla na wszystko z byle powodu, zwariowac idzie. Postanowilam tydzien temu zakupic test. To znaczy 5 testow i wszystkie pozytywne. Bylam w szoku. Dzisiaj dopiero poszlam do GP (General practise- czyli ogolny lekarz - dodam ze na wyspach mieszkam) Od razu z rana fax przeslal do szpitala a popoludniu mialam tel zeby umowic sie na scan. ide w poniedzialek. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Gość fwefwf
Skoro na płodność nie zaszkodziły to dlaczego miałyby dziecku, skoro Zawsze Wesoła już tabletek nie bierze? Też brałam Diane 35 a gdy po odstawieniu spróbowałam pełnego stosunku, w ciążę zaszłam od razu. Maleństwo jest zdrowe i właśnie skończyło 6 miesięcy. No, to powodzenia!