Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megii :(

Nie mam okresu po odstawieniu

Polecane posty

Witam dziewczyny mam pytanie jak to jest jak brałam tabletki to okres jak w zegarku a po odstawieniu tabletek po 2,5 roku nie dostałam miesiączki . Fakt spóźnia mi się dopiero 2 dni ale nie wiem czy to można jakoś wytłumaczyć. Zabezpieczam się dodatkowo zawsze i raczej ciąże wykluczam. Pomocy poradźcie mi dziewczyny :( jestem załamana nie wiem czy do lekarza iść czy test robić.... :(((

Gość -Agatka22-
Cylk po odstawieniu tabletek moze wydluzyc sie nawet do 40 dni. Nie martw sie. Czekaj cierpliwie.

dziękuję ci bardzo właśnie czytałam dużo że taka rzecz może mieć miejsce :) modlę się o to Pozdrawiam :* cieplutko

Gość -Agatka22-
A jakie bralas tabletki? Ja biore novynette i chyba bede musiala je odstawic bo ciagle mam depresje.... Mozliwe ze to od nich?

Ja brałam Yasminelle i byłam bardzo zadowolona chociaż wydaje mi się że zmniejsza się chęć na sex.... :) tak jak za dawnych lat. Ale to chyba większość nie wiem brałam tylko te i złego słowa nie mogę powiedzieć ani nie przytyłam ani piesi nie urosły super były paczka kosztuje ok 45 zł... :) pozdrawiam . A co do depresji to nie wiem czy tabletki mają na to wpływ nie znam się ... a nie chcę pleść głupot :*

Gość -Agatka22-
Czekaj cierpliwie na okres :-) Pozdrawiam.

Dziękuję również pozdrawiam :)