Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co z konia spadla

Paranolmal Activitii-warto ogladac????

Polecane posty

Pozyczylam ten film na plytce i chcialabym go dzis jeszcze zaczac ogladac z mezem ale nie wiem czy warto.Starszny jest bardzo???

Gość chujowe jak barszcz
Zdecydowanie nie warto. Film to same nudy. Dosłownie nic się tam nie dzieje.

Gość dasyudgauygs
HAahahaha nie oglądaj go!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbialem horrory itp wszystko! po obejrzeniu tego filmu(zawiera autentyczne tasmy policyjne) zmieniło sie moje życie!! przez kilka miesiecy jak sie budze w nocy i ide pozno spac to przezywam koszmar!! podkreslam ze raczej niczego sie nigdy nie balem i jestem facetem :)

strata czasu...najbardziej nudny horror świata w moim rankingu a widziałam ich mnóstwo... ale jak się nudzisz i masz na płycie to przekonaj się sama

Gość chujowe jak barszcz
Nie jesteś facetem, tylko zwykłą ciotą. Zawiera autentyczne tasmy policyjne? Dałeś się ogłupiś marketingowcom. Gratuluję naiwności.

Podpisuję się pod ostatnim postem - ja żałuję, że obejrzałam ten film, do dzisiaj mi się przypomina brrrr

w którym momencie on strasszny był? babą jestem a ani razu się na nim nie przestraszyłam.... horror dla laików, co zwykle romansidła oglądają....

Ta... A ich końcówkę zmieniono na życzenie Spielberga.... Mnmie ten film wynudził. Polecam bardzo Lustra z 2008r, Eden Lake, Transsyberię, Martyrs

W takim razie obejrzymy 2012 bo tego jeszcze nie widzielismy.Paranolmal sobie odpuszcze bo znajac zycie,bede pozniej wkrecala sobie rozne dziwne rzeczy ;)

Gość dla mnie też beznadziejny