Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mam siły!!!

9-tygodniowe dziecko wymusza pierś!!!

Polecane posty

Gość już nie mam siły!!!

Nakarmię córkę, która zasypia. Położę do łóżeczka i za 30 minut budzi się i zaczyna marudzić. Przewinę ją, próbuję uśpić, a ona wsadza ręce do buzi albo pieluchę i zaś chce cycka. Marudzi i widać, że nauczyła się tego. Ale co mam myśleć skoro przed chwilą dostała i zaś chce? Nie mam już sił i psychicznie wysiadam. Ziewa i chce jej się spać, ale marudzi, bo chce cycka. Poradźcie mi coś proszę.

PIlnuj żeby nie zasypiała przy karmieniu bo może zasypia zanim się naje i stąd te ciągłe pobudki.Jak zasypia przy piersi i przestaje ssać pogłaszcz ją po policzku albo jakkolwiek inaczej ocuć,żeby ssała dalej.Może się uda nakarmić ją do syta i będziesz mieć spokój,przynajmniej 2 godziny.

Gość już nie mam siły!!!
No właśnie tego też próbuje, ale jak ona mi po 5-10 minutach zaśnie i wypluje to za chiny nie mogę jej wcisnąć cyca, bo poprostu nie chce. Poprostu zasypia i amba :-(

Gość jak zaś chce cycka
to jej zaś dawaj ! Po jakimś czasie uregulują się jej pory karmienia ,a Ty będziesz miała spokój z przygotowywaniem mieszanek,myciem butelek itd... Nie wiesz jaka to wygoda karmić dziecko piersią,ile satysfakcji i korzyści dla dziecka. Wiem bo karmiłam 2lata ! :)

Gość już nie mam siły!!!
Ja jej nie odmawiam piersi, wręcz przeciwnie chcę ją karmić jak najdłużej. I robię to na żądanie bez żadnych schematów. Tylko nieraz nakarmię i śpi 4-5 godzin, a nieraz marudzi i już sama nie wiem czego ona chce.

hmmm,mój synek też był z takich gagatków :),przeszło mu późno dosyć,a najgorsze były noce,gdy potrafił się budzić co godzinę!!!!!!!teraz jak wspominam się uśmiecham,ale rozumiem autorkę,chodziłam z oczami na zapałki

Gość już nie mam siły!!!
mamarobala Taka sytuacja trwa na przemian. W jeden dzień potrafi wytrzymać 1-1,5 godziny, a w inny 20 minut. Poprostu stresuje mnie to, bo jestem zmęczona.

Gość jfjfjfjfjfj
chyba pani ze slaska?:D zas:D

Gość już nie mam siły!!!
Ja nie jestem ze Śląska..

Gość już nie mam siły!!!
Ja nie jestem ze Śląska..

Gość musisz dac jej klapsa
musi zrozumiec ze nie wolno tak