Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara1234

martwię się o zdrowie chłopaka...

Polecane posty

Gość Lara1234

często jest mu duszno, mało mu powietrza i boli go w mostku. Nigdy nie miał problemów z układem oddechowym gdyby nie fakt, że dorastał w rodzinie nałogowych palaczy (matka paliła nawet w czasie ciąży). Ostatni kryzys z bolącym mostkiem miał wczoraj gdy wszedł do łazienki w której było pełno dymu papierosowego i zrobił niechcący głębszy wdech-potem kilka godzin narzekał że mu źle... Próbował rozmawiać z matką ale do niej nie dociera to że ten smród niszczy mu życie. Czy namawiać go na wizyte u lekarza? Czy bierne palenie może powodować duże kłopoty?

Gość skoro .....
w mostku bóle mogą być od serca, niekoniecznie z płuc :-O

Gość dghggj
mam taka sama schize tylko moj facet pali jak smok, pije x kaw, zre byle co i byle jak, nie rusza sie... nie mam do niego sily

Gość nie wiem a co
może ma nerwice? bardzo podobne objawy.

Gość Lara1234
tez mi to przez głowę przeszło. W takim razie namówię go na jakies badania... :( on sam mówi że boi się zbadać żeby czegoś przypadkiem nie wykazało... W zeszłym roku zmarł na wylew jego ojciec, miał straszne problemy z oddychaniem-palił od 17 r.ż...

Gość Lara1234
nerwicy jedna moze być przyczyna-jego matka :) to by tłumaczyło złe samopoczucie po wejściu do zadymionego pomieszczenia-którego tak nienawidzi:)