Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enseme

SPÓŹNIA MI SIE OKRES

Polecane posty

Gość enseme

Witam okres spóźnia mi sie ok 3 tyg. zrobiłam dwa testy wynik w obydwu przypadkach negatywny. jednak okresu ani widu ani słychu. odkąd pamietam mam nieregularne miesiączki ale to to już chyba lekka przesada. jestem umówiona do gina ale wizyta dopiero za tydzien. Dodam że w ciagu ostatniego miesiaca schudłam i zmienialam tryb zycia, z aktywnego w bardzo leniwy. z nocy zrobilam dzien. czy to również może być przyczyna? piszę to nie dlatego że wierzę iż ktoś z was zna odpowiedź na moje fobie, tylko chcę się kimś tym podzielić. i żeby nie było nie jestem nastolatka. mam ponad 20 lat. z góry dzięki za pomoc. ENSEME

ja bym się jeszcze nie martwiła tylko zastanawia nie jedno schudłaś po tym jak zaczęłaś być leniwa dobra dieta;)

Gość Mama Jasia_____________
3 dni... Ale 3 tygodnie?????????? Ciaza jak nic:)

Gość enseme
tak tylko chodze spac ok 4 rano wstaje o 10 rano i siedze przed kompem. taka dieta cud. po prostu zero słodyczy. mówisz że ciąża? i 2 testy sie pomyliły. w sumie nie było wpadki jeden stosunek z prezerwatywą. ale cóż niezbadane są wyroki... nie? boję sie ciąży.

Gość Mama Jasia_____________
Mi nie bylo dane zobaczyc dwoch kresek a bylam w ciazy. Dopiero laboratoryjny test z krwi.

Gość enseme
poczekam do wizyty u gina. a tak na marginesie mojej siostrze spoznil sie 3 miesiace. w ciazy nie byla. ginekolog stwierdzil ze to jakis hormon nie domaga. na razie nie nastawiam się na nic. w zeszłym miesiacu spoznil mi sie ale o 20 dni. i tak w razie WU rzucilam palenie.

wiesz co za bardzo to też się nie przejmuj ...mi kiedyś się spóżnił 48 dni ,już nawet imie dla dziecka wybrałam...ale przyszedł i myśle że to stres zrobił swoje ,a poważnie to powinnaść iść do lekarze a wtedy będziesz o wiele spokojniejsza:)

Gość enseme
nie byłam w ciąży mam zaburzona strukturę hormonalną. no cóż czyli testy mówiły prawdę. a co najciekawsze okres spóźnił mi się 6 tygodni..