Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżniczka bez korony_19

Przesylka priorytetowa.

Polecane posty

Moja przesylka idzie do mnie juz tydzien. Czuje sie swietnie. Powinnam miec ja juz...w czwartek?? Jest wtorek nastepnego tygodnia..ciekawe czy przyjdzie... Zal.

Gość hm,xxec
u mnie też tak ostatnio było priorytetowa szła ponad 10 dni.. tak działa nasza poczta niestety,...myślę że cierpliwości w regulaminie mają do 14 dni nawet priorytetowa..albo zapytaj na poczcie

Gość bo jest różnica między
listem POLECONYM priorytetowym, a listem priorytetowym ten pierwszy jeśli nada się rano dochodzić powinien NASTĘPNEGO DNIA i do mnie te przesyłki tak właśnie docierają zawsze

Gość hm,xxec
oj niekoniecznie... mi sie zdarzylo ze polecony priorytet szedl 4 dni a zwykły priorytet na drugi dzień był.a wysyłam dużo przesylek i róznie dochodzą,czasem na drugi dzien a czasem po tygodniu..

Gość bo jest różnica między
też wysyłałam sporo przesyłek i też sama je otrzymuję i na szczęście jeszcze nie zdarzyło się by list polecony priorytetowy szedł dłużej niż powinien:) może ja akurat mam fuksa;)

Normalnie juz siedze z laptopem pod drzwiami zeby slyszec jak puka (zeby nie bylo ze nie slyszalam) tak mi zalezy na tej przesylce..