Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowie serio

Wstydliwy problem - ssanie kciuka!

Polecane posty

Gość mowie serio

Dacie wiare ze mam 22 lata i nie odzwyczailam sie od tego?! Jestem przerazona, rodzicie zaniedbali problem kiedy bylam mala i tak dorastalam z tym nawykiem az zdalam sobie sprawe ze juz za pozno. Nigdy sie juz tego nieoducze to okropne :( tak bardzo mi wstyd, nikt o tym nie wie, sztuke ukrywania mojego wstydliwego nawyku opanowalam do perfekcji. usypiam wkladając kciuk do ust i zaraz jak usne wyciagam go przez sen i tak codzien przez ponad 20 lat :O robie tak rowniez ogladajac telewizor czy czytając itp. Jest mi okropnie wstyd i chcialam sie wygadac :( uwierzylibyscie w podobną historie? Co lepsze poza tym dziwactwem wszystko ze mną w porządku, uchodze za super laske i tym bardziej uznaje to co robie za porazke!

Gość mowie serio
:O

Gość w koncu dociera
dlaczego polacy to marzyciele?

Gość Koło mnie mieszka tez taka
dziewczyna. Ale może ma z 19 lat. I co gorsza ona się z tym nie ukrywa. Poza tym wydaje mi się że całkiem normalna też nie jest.

Gość mowie serio
nie wierzysz mi? raaany co ja bym dala zeby moc sobie zartowac :(

Gość mowie serio
ja sie ukrywam, najgorsze jast jak spie z chlopakiem, czekam az przysnie wtulam sie mocno i kule zeby nie widzial buzi i tak usypiam z palcem w buzi, dalej sie nie martwie bo wiem ze sie wysunie. masakra, nie widze juz dla siebie zadnej sznsy, i co tak do starosci...

Gość idz do lekarza
to jest twoje jedyne wyjscie

Gość mv,nm,n ,
Ja tez tak miałam chociaz dawno sama sie odzwyczaiłam,miałam moze z 17 lat jak postanowiłam zasnac bez kciuka fakt poł nocy sie meczyłam,ale udało sie:),potem proba nastepna tez sie udało,nastepna,nasepna.....dzis mam 30 lat i nie mam juz tego problemu:),tobie zycze tego samego zacznij od prob;)

Gość mowie serio
tylko ze ja nie potrafie sie odzwyczaic - naprawde, mam za malo silnej woli uwierzcie ze probowalam, no a lekarz co mi powie? doradzi jakis niedobry lakier do paznokci a ja go i tak zmyje :O probowalam juz bandażowac reke, zamieniac na lizaka, cokolwiek... i dupa z tego :(

Gość nie wierze
to zarty chyba

Gość mowie serio
niestety nie zarty :( słuchajcie a moze ktos wie cos na ten temat, zna przypadki kiedy to ktos sie tego oduczyl bez nadwyrężania silnej woli? moze jakies leki na natręctwa, cholera nie wiem psychiatryk czy co? :O przeciez to chore...

Gość nosz kurde masz sobie
postanowić że nie będziesz tego robić i się tego trzymać!!! A nie masz przez t krzywych zębów?

Gość mowie serio
na szczecie nie mam krzywych, moze nie są jakies tam jak od linijki ale malo kto dzisiaj ma idealne zeby. ja mam dobry zgryz, dentysta nigdy nie proponowal aparatu bo nie bylo potrzeby - chociaz tyle ehhh nie potrafie sobie powiedziec ze koniec z tym, po prostu nie potrafie :(

Gość dzadzudzi
ja akurat ci wierzę... mój były mial taki problem - facet dobrze po 20stce, a w nocy ssał kciuk :O moim zdaniem było to spowodowane jego problemami natury psychicznej (trudne dzieciństwo itp) i wątpię, żeby się kiedyś z tego wyleczył bez pomocy. Jeśli sama sie dajesz sobie z tym rady idz do psychologa.