Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba jak patrzy i słucha

KTO PODMIENIŁ CIAŁO?

Polecane posty

Gość baba jak patrzy i słucha

Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska wsiadł mały, kłótliwy i często bezradny prezydent.Zaściankowy,ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów " spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym" "ja panią załatwię" itd.-Nie znający słów hymnu polskiego..Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale i całej Europy, prezydent z wyjątkowo niskim poparciem społecznym, obrażalski...W trumnie ze Smoleńska przywieziono "wybitnego męża stanu", "patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", równego królom" W związku z tym pytam: KTO PODMIENIŁ CIAŁO !!?? :-)))))))))))))

Gość dsfds
bylo 💤

Gość czytam SMsy
W tym popularnym sMs-ie było "ja się pytam ,kto kurwa zamienił ciało i gdzie jest Prezydent?

Zgadzam się z tym w zupełności. Kiedyś wyśmiewany, teraz podnoszony do rangi bohatera! Od początku zwróciłam uwagę, jakie to udawane, ta cała żałoba, płacz i wspominanie "wspaniałego człowieka". Rozumiem, tragedia narodowa, rodziny bez ojców, poza tym o zmarłych nie mówi się krytycznie, ale bez przesady...

Gość aaaaaaas
A TY ZNASZ HYMN NAWET NIE WIESZ Z ILU ZWROTEK SIĘ SKŁADA...

aaaaaaas Tą odpowiedź kierowałeś do mnie? Jeśli tak, to powiem Ci, że nigdy nie pomyliłam Polski z Łolską, tak jak nasz "kochany" były prezydent.