Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swwwwwwaaaa

ale wpadlam!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość swwwwwwaaaa

ciagle ogladalam bylego na nk. mialam fikcyjny profil. zablokowana opcje ze ktos widze ze go podgladam, a moj byly pisze dzis do mnie "co ty mnie tak obserwujesz po pare razy dziennie? :D" zrobilo mi sie goraco, skasowalam profil na nk. skasowalam gg, spuscilam rolety w domu i mam ochote wkopac sie pod ziemie. dodam ze jest informatykiem :O jakim cudem sie zorientowal? :O debilna nk 😭

Gość dziwne ja tez
tak nieraz robilam,sprawdzalam nawet i wszystko bylo oki

nie myślałaś o tym, żeby dodatkowo zamknąć się w szafie?:)

Gość swwwwwwaaaa
no ja jestem juz ponizej "debilnosci" 😭 ale jakim cudem? myslicie ze ta opcja jakims cudem sie odblkowala??? albo nie wiem? po Ip mnie wyczail??? ten facet chyba geniuszem jest, a myslalam ze kiepski z niego informatyk :O

Podgladactwo jest w modzie? Pyt. retoryczne:)

Gość khsadjhasf
buahaha, zywczajnie strzelil i trafil. podpuscil cie a ty lyknelas haczyk, stad wie :D:D:D:D

Gość mv,nm,n ,
mniejsza z tym ze sie odblokowała ale mialaa fikcyjne konto tak? to skad wiedzial ze to akurat ty?

Gość swwwwwwaaaa
no wlasnie dlatego pytam czy mnie po IP wyczail???? :O:O:O no nie docenialam go :O

a moze nasza-klasa ma jakies opcje, ze za doplata mozesz widizec kto wchodzi. chyba, ze zainstalowal ci na komputerze keyloggera i wie co robisz

Gość ja i co
Jest licznik odwiedzin strony, może po tym poznał, ze ktoś go podpatruje po kilka razy dziennie.

Gość swwwwwwaaaa
😭 nie wiem, ale nawet mu nie odpisywalam. pokasowalam wszytsko i mam ochote wyrzucic laptopa przez okno. ja z nim zerwalam a teraz wyszlam na podgladaczke :O

wpisz, aby ci wyszukalo na dysku 'keylog' i powiedz czy cos znalazlo

Gość ccxdx
jest informatykiem wiec dla niego to nie problem sprawdzic kto go podglada..i jesli zna twoje ip to na pewno go spr i sie skapnał ze to ty

Gość hhhjhjjjjjj
a wiecie co moja koleżanka miała podobnie ma jedno normalne konto i drugie fikcyjne i z opcją niewidoczności. I ona jak oglądała na fikcyjnym to potem mi mówiła, że tych co oglądała wchodzili na jej normalne nk... Ja mam tak samo jak ona ale nie miałam takich przypadków... Sama się zastanawiam co to może być, może niby jesteś na fikcyjnym a jakby się nie wylogowywałaś z tego starego i on widziała jak byłaś na normalny? Wiem bzdury ale jak to inaczej tłumaczyć? :O:O

Gość swwwwwwaaaa
i jak wytlumaczytc ze sie zorinetowal ze to ja>??? gdzie pisze IP osoby ktora cie podgladala???? niby jest infoprmatykiem ale zawsze myslalam zekiepski jest w takie szpiegowanie. matko jak wpadlam 😭 na dysku nic mi nie wyszukalo :(

nie zawsze musi byc ta nazwa. mial kiedys dostep do kompa? ale mi sie wydaje, ze to raczej sie domyslil. rozsaliscie sie. on od tego czasu widzi mnustwo nowych odwiedzin kogos. a ma malo znajomych. i wydedukowal

Gość swwwwwwaaaa
ale jakim cudem widzi te odwiedziny? przeciez mam niby poblokowana ta opcje to nic nie powinien widziec chyba tak??? a dsostep oczywiscie ze mial do mojego komputera. bylismy razem 5 lat.

a haslo do twojej poczty zna? albo tej z ktorej zakladalas konto?

Gość swwwwwwaaaa
nie zna hasla do nk. a do poczty nie wiem. ale to sa dwa rozne hasla. moze kombinowal cos kiedys z moja poczta jak razem bylismy a konto zalozylam na nk po naszym rozstaniu zeby go chamsko podgladac :O 😭

Gość odważna i przebojowa
ja codziennie sprawdzam e-mail i NK mojego BYŁEGO faceta :D widze wszystkie jego transakcje, e-maile z pracy, uczelni, od rodziny, ze sklepów, portali społecznościowych i forów - tym samym mam nieograniczony dostęp do jego prywatnych spraw. mógł zmienić haslo, ale tego nie zrobił. na NK czasem zagaduje jakieś laski, wku.rwia mnie tym.. zresztą wczoraj o tym tutaj na forumełe pisałam. co do IP - na NK nie ma takiej opcji w ogóle, żeby ktoś widział czyjeś IP, poza tym nie mógł wiedzieć że to Ty, chyba że zostawiłaś gdzieś jakiś komentarz, albo wiadomość... po za tym mógł Cie robić w balona. IP jest tylko w e-mailach i na poczcie.. facet też może mieć kamerke w Twoim pokoju :D hehehe ale jakiś spy na kompie też całkiem możliwy. :)

ja nie jestem informatykiem a łatwo bym Cie namierzyła.Chłopak nie jest głupi.pewnie skojarzył pewne fakty i się od razu kapnął,że to Ty.Swoją drogą skoro z nim zerwałaś to po co go podglądasz po kilka razy dziennie?Masz teraz za swoje :P

a zarejestrowalas sie na konto na nk ze swojej poczty?

Gość swwwwwwaaaa
nie. podalm innym mail. ale moze faktycznie robil mnie w balona moglam udawac glupia a tak sama sie przyznalam :O idiotka :O pewnie teraz sie cieszy ze z nim zerwalam ;) niby taka dumna jestem a tu wyszlo ze mnie prostactwo :D

a nie mozesz go olac. zapomniec, ze istnieje, wlasnie teraz. bedzie do ciebie dzwonil to mow, ze fajnie ze dzwoni. pogadaj jak z kolega - takim brzydszym kolegom. pozdrow i tyle. a sama, nie odzywaj sie, nie sledz. skasuj zdjecia. niech ci sie wydaje, ze wogole nie istnial tylko cos sobie tam wymarzylas

Gość swwwwwwaaaa
jooziu - no wlasnie chyba najwyzsza pora na to. n spotyka sie z kims i ta laske tez nieustannie sledze. mam takiego hopla ze ciagle ogladam jej zdjecia i porwnuje ja ze soba :( na swoja niekorzysc :O chyba pora przestac tam zagladac ale to silne jest i ciagle mnie kusi. zalosne :(

Gość Ziomalo
A istnieje możliwość założenia sobie licznika odwiedzin, żeby widzieć, jak często ludzie wchodzą na moje konto nk? Najlepiej takiego, który by liczył wizyty nawet tych, którzy mają wyłączoną funkcję "goście"?

Gość nie ma licznika odwiedzin na
nk

Gość nie ma licznika odwiedzin na
tez mam lewe konto na nk jak i prawdziwe. Lewe - opcja Goscie wylaczona, prawdziwe - wlaczona. Weszlam z lewego na prawdziwe prze chwila i nic nie widac, ze bylam.

Gość licznik to jest ale przy
fotkach, z tym, ze nie widac kto ogladal dana fotke przeciez