Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z ta kupka

niemowlak 7m-cy na piersi i obiadkach od 2 tyg. robi po kilka 'bobków" dziennie

Polecane posty

Gość co z ta kupka

bobki= czytaj: zbite,plastelinowe,niewielkie kupki:) do niedawna robił "normalne" luźne kupki 1-3 dziennie. odkąd zaczęłam dosypywać szczyptę kaszy manny do zupek w ramach wprowadzania glutenu (zalecenie poradników i pediatry) pojawiło się zatwardzenie. synek miał problem z załatwieniem się, próbował i nic, potem twarda kupka, odstawiłam kaszę mannę, 4dni nie wsypuję, a on robi nadal takie kupki jak w temacie. czy to się unormuje? a może z racji tego, że dostaje obiadki,deserki i kaszki mleczno-ryżowe tak to będzie wyglądało? z tym, że daję mu od 2 m-cy takie rzeczy i kupka do niedawna była luźna

Gość co z ta kupka
podnosze

Trudno mi coś powiedziec, moze za mało ostatnio pije....? Moja ma 10 mies i juz od jakiegos czasu je w niewielkiej ilosci gluten (kluski, kasza, chlebek) ale kupy ma rozne, raz luźniejsze a raz badrziej zbite. Jak masz wątpliwosc to poradz sie pediatry. Wystarczy ze zadzwonisz telefonicznie :)

Gość co z ta kupka
jana, jesli do poniedzialku nie przejdzie to ide do pediatry, dzwonilam sie umowic na wizyte, ale polozna mi odradzila, bo dzieci pelno chorych i ze moj cos zlapie, wiec nie poszlam...on non stop robi teraz takie bobki zbite, a do niedawna byla luzna obfita kupka