Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutna i kkochammmm

cierpie po rozwodzie

Polecane posty

Byliśmy 15 miesiecy po slubie. Maz zaczal pic łazić z kumplami po barach, coraz czesciej. Próbowałam rozmawiac, przemowic mu do rozsadku, ale uważał ze nie robi nic zlego. Na początku myślałam ze to nie zaszkodzi ze musi mieć kolegow, jednakl potem często przychodzil pijany, zdarzalo się ze kilka razy zaspal do pracy z powodu picia. A jego kumple to jak się okazalo typowe zule.tlumaczylam mu prosilam Jednak on mowil ze to nic zlego, ze mnie kocha ale z kumpli nie zrezygnuje. Nie chciałam by rezygnowal ale żeby zachowal rozsadek i nie upijal się i zbyt często nie łaził z nimi Nie pomoglo wiec wystąpiłam o rozwod, balam się z nim być dalej Dzieci nie mielismy , majatku wspolnego niewiele, wiec gladko poszlo z rozwodem Tylko teraz mi smutno i zle tesknie bo go kochałam i mielismy wiele wspolnych dobrych chwil;;; Czy kiedys zapomne o tym i będę w stanie zyc??

Gość hhhjhjjjjjj
za kilka miesięcy już inaczej będziesz na to patrzyła potrzeba czasu uwierz...

JA MIAŁAM PODOBNIE (A WŁAŚCICIWE DALEJ MAM).

ja odeszlam bo nie chcialam takiego zycia od okna do okna czekac martwic sie kiedy przyjdzie....a teraz wiem ze nie chce wrocic do niego ale dalej mysle o nim.....

Gość smilka
Ja też wyczekiwałam w oknie. Tak samo! Ile masz lat,a ile on?

ja 24 on 31 niby facet starszy a zachowywal sie jak szczyl

Gość smilka
Taki się nie zmieni. Uwierz mi. Rozpaczam już prawie 2 lata,bo mi żyć nie daje. Ciągle za mna łazi,dzwoni. Nie chcę takiego życia,ale ta przeklęta chora miłość.

Gość oooooppp
Przykro mi :( Jak ci faceci traktują kobiety masakra.. A dlaczego tak szybko wzięłaś z nim ślub? W wieku 22/23lat?

smilka a czesto twoj lazil gdzies???? byliscie po slubie???

bo kochalam go i byl zupelnie inny potem okazalo sie ze lubil imprezowac zanim poznal mnie. powiedzial mi to jego kumpel chcialam miec kogos kochanego u mojego boku a on chcial slubu chyba bartdziej niz ja

Gość oooooppp
To dziwne, bo facetów ciężko namówić na ślub.. Kurczę taka młoda jesteś i już rozwódka nie za fajna sytuacja..

Gość smilka
Przed ślubem 5 lat. Po slubie-14 miesięcy. Prze ślubem-bajka,po koledzy,picie,niewracanie na noc,imprezy... Tak było. I teraz zacznie się wymądrzanie ze strony innych,że za wcześnie wyszłaś za mąż...

najrsze ze moi rodzice bardzo go lubili traktowali jak syna, wogole wsrod mojej rodziny byl lubiany takze wsrod moich znajomych wszyscy byli zdziwieni , mieli go za innego czlowieka, kazdy kto go poznal w zyciu nie powiedzialby ze on moze naduzywac%

smilka to nie wymadrzanie moze i wczesnie ale kazdemu sie moze to zdarzyc czy ma 30 czy 20 lat staram sie ulozyc zycie od nowa ale ciagle on......

Gość oooooppp
Lepiej późno niż wcale :) Jesteś młoda - 1 rok starsza ode mnie, więc kobieto znajdziesz jeszcze 100 innych facetów, fakt, że rozwódka to już trochę kreska leci w dół, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. Każdy ma inne problemy życiowe, ja np. studia itp. okres mi się spóźnia 1 dzień przez to już schizuję - cholera wie czemu - życie jest piękne :( Dobrze, że chociaż nie masz z nim dzieci

Gość oooooppp
Faceci są do kitu !! Zawsze przez nich są same problemy.

no i nie wyobrazam sobie miec dzieci z kims takim, dlatego bedzie lepiej....mam studia prace tylko teraz zapomniec...... a u ciebie tez bedzie ok:)