Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że

Jak jest u Was?

Polecane posty

Gość a ja myślę, że

Jak jest w waszych związkach? Przyjeżdżacie z facetem do jego domu i ... czy ona przy Was się przebiera w ciuchy domowe, czyli porozciągany dres czy raczej jest ładnie i schludnie ubrany?

Gość a ja myślę, że
??????????????????????????????????????

Gość eeeden
jest ladnie ubrany

Gość środa w czwartek a w sobotę
różnie bywa ale nawet w dresie wygląda schludnie nie wspominając o wieczorze kiedy potrafi ubrać seksowną bieliznę :)

Gość a ja myślę, że
Sami ja miałam na myśli raczej początki związku :P Mi też się właśnie wydaje, ze powinien jakoś schludnie wyglądać a nie taki jakiś niefajny się pokazywać :O

w garniturze ma chodzić u siebie w domu? ma wygladać normalnie,na luzie ,czysto i seksownie oj dziewczyny jak ja wam zazdroszcze problemów;)

ale to indywidualna sprawa albo kobieta dba o wygląd albo nie bardzo ja mam to szczęście że Mój Kwiatuszek lubi zawsze dobrze wyglądać ale miałem kiedyś taką która nie przywiązywała do tego uwagi jedno jest pewne to się raczej nie zmieni w przyszłości nie licz na cuda

Gość a ja myślę, że
Sroda ale mi o faceta chodzi a nie o kobietę :P Sami wiesz schludnie wyglądac owszem można w dresie, ale kurde ja pytam o rozciągnięty dres który nie ma nic wspólnego ze schludnością :O więc chyba tak nie powinno być :O

a myślisz że z facetami jest inaczej ?? mam wrażenie że tak samo albo stara się wyglądać ogolić itd. albo nie