Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsza z najlepszych;D

Dlaczego od dziecka uczymy się oceniać po wyglądzie? czytaj

Polecane posty

Gość najlepsza z najlepszych;D

Zawsze zła czarownica musi być z pryszczami,gruba i brzydka o ile pamiętam.Zawsze musi się znaleźć jakiś kretyn który wyzwie brzydkiego człowieka. To WY faceci chcecie byle jakieś seksowne kocice z solarium a WY dziewczyny chcecie wielkie mi ciacha brunetów,blondynów i chuj wie czego.A sami wyglądacie jak kurwy,faceci to niskie łyse pały a wy baby skurwione paszczury.Pewnie zaraz będzie wyzywanie mnie od pasztetów, ale gówno mnie to obchodzi bo ja nie jestem brzydka tylko mądra.Oceniacie całe życie po wyglądzie,a to akurat nie jest zależne od nas.Chyba że jakiś kretyn chce poprawiać sobie naturę na siłę.Wszyscy jesteście zwyczajnymi świniami,bo nie znacie kogoś od środka a oceniacie jego powłokę.I żebyście wszyscy pozdychali:D I nie wyzywać mnie tutaj bo mam normalną urodę.Po prostu nie jestem taką zasraną egoistką jak wy . Nie napiszę głupich pozdrowień po prostu SSIJCIE :P

całkiem rozsądny post, gdyby nie te dodatki, w stylu ssijcie i zdychajcie. jakbyś koniecznie chciała ludzi podburzyć do awantury.

Gość sama nie wiem co ja wiem
jakbyś była mądra, to byś wiedziała ze to wszystko jest uwarunkowane genami! nawet naukowcy odkryli, że za pięknymi twarzami kryje się wyższa inteligencja. chodzi mi oczywiście o naturalne piękno. po prostu ludzie szukają najlepszego kandydata do przekazania i uzupełnienia swoich genów.

Gość aha i ach
a ja jestem tylko ciekawa czy autorka posta związałaby się z facetem, który by się jej nie podobał fizycznie. No ciekawe........

Gość cos w tym jest , czytałam
kiedys artykuł o podobnym temacie Często np chwalimy dzieci jesli zrobia cos dobrego zamiast powiedziec dobra dziewczynka mówimy ładna dziewczynka. Złe czarownice są zawsze brzydkie w bajkach a dobre wróżki piękne.

Gość dodam
dodam jeszcze, że piekna twarz kojarzy się z dobrocią uważamy, że osoby ładne/piekne są jednocześnie dobre a poza tym autorkę coś bardzo wkurzyło jak widać po tych bluzgach jak ochłonie, zrozumie, że kierujemy się świadomie lub mniej świadomie pierwotnymi instynktami i ta cała ewolucja ma się do tego nijak :)) :classic_cool:

Dobra= piękno Zło= brzydota Brzydkie budzi strach, mnie nie straszono w dziecinstwie czarownica, a jak ja zobaczylam to sie rozplakalam, pozniej z kolei bylo mi smutno ze jest taka brzydka, w bestii sie np zakochalam, jak bylam mala, mam cos z turpisty :)