Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella201

Cz wasi mezczyzni ..?

Polecane posty

Gość bella201

Czy twoj chlopak zrabiajajcy duzo kupuje ci ciuchy kosmetyki itp.. bez okazji? czy wyjezdzacie na urlop?

Gość nigdy nie masz pewnośći
nie bo nie jestem blacharą jak ty

Gość xfjh
dlatego ożeniłem się z kobietą która szanuje. mamy wspólny budżet, oboje zarabiamy - jest wspólne konto. każde ma limit miesięczny i póki co jeszcze sie nie zdarzyło żeby któreś z nas go przekroczyło. jeżeli jest wydatek ponad pewna kwote-informujemy o tym drugą strone w celu zgłoszenia możliwuych obiekcji, mysle że w takim układzie nikt nie czuje sie wykorzystywany. niestety takie podejście kobiety do kasy to rzadkość. nie wiem jak skąd dlaczego- wiele kobiet w POlsce uwqaża że facet powinien byc ich skarbonką? Bozia dała rączki i główke żeby zarabiac na siebie i swoją rodzine. nie sznuje kopbiet pijawek. zero zaradności-za co je szanować? i nie pije do Ciebie autorko- mam nadzieje że nie pójdziesz na łatwizne. pamietaj że facet szanuje kobierte która potrafi zadbac o siebie. inaczej zmienisz się w kochaną belle która sie kupuje.

Gość eccya
Kupuje mi drobiazgi, bo nie pozwalam, zeby kupowal mi rzeczy drogie. Zresztą i ja dobrze zarabiam, tym niemniej glupio sie czuje, kiedy mi chce np. kupic pierscionek bo byl ladny

Gość razem
Mamy wspólny budżet. Finansujemy związek oboje. I oboje się dorabiamy. Ciuchy kupuję sama jak mi coś potrzeba, czasem facet mi coś kupi na urodziny, a ja rewanżuję się w jego święto - też kupując coś fajnego, o czym marzył, lub jest mu potrzebne. Większe wydatki omawiamy razem. Staramy się też odłożyć ile sie da, bo planujemy dziecko i wtedy przez jakiś czas będziemy głównie na jego utrzymaniu. A że dziecko i cała wyprawka są "kasożerne" to wolimy mieć trochę zaoszczędzone.