Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie dresów

co gorsze - gwałt czy pobicie

Polecane posty

Gość nie lubie dresów

kobietę można zgwałcić, mężczyznę ciężko pobić - obydwie rzeczy mają na celu poniżenie, więc czy Waszym zdaniem są one sobie równe czy jednak uważacie, że któreś z tych jest gorsze od drugiego?

Gość ja powiem tak .....
wg mnie w tej sytuacji nie ma mowy o czymś takim co lepsze kochamcieewuniuu...nie masz racji po brutalnym gwałcie też można zostać kaleką ale psychiczną i już nigdy nie umieć funkcjonować normalnie w społeczeństwie czy w normalnym związku

Gość kiszona
Oba przypadki na równi !.

Gość Pudpa dupa Panie Paździoch
Jeśli byś napisała co gorsze czy gwał czy pobicie ale na kobiecie.. To ja wybieram pobicie... A do do mężczyzn i kobiet to ani to ani to

Gość ja powiem tak .....
kochamcieewuniuu...no Ty chyba żartujesz ...będąc kaleką fizycznym np jeżdżąc na wózku można normalnie funkcjonować pracować a nawet znaleźć kochaną osobę ....a jak masz zoraną psychikę boisz się wyjść na ulicę kontaktować z innymi ludźmi to to wg Ciebie jest lepsze ? nie mam na to pytanie odpowiedzi obie te rzeczy mogą się skończyć dla ludzi tragicznie

Gość nie lubie dresów
"brutalnym gwałcie też można zostać kaleką ale psychiczną " - ale przecież po brutalnym pobiciu też.

Gość nie lubie dresów
czy czasem "znaczenie"/"waga" gwałtu nie jest przez kobiety wyolbrzymiana?

Gość Zygfryd111
Gwałt na pewno gorszy bo zostawia na dłużej i poważniejszy uraz w psychice. Nie wiem czy jednorazowe pobicie może zrobić to samo, zresztą gwałt to też praktycznie- pobicie i gwałt

Gość nie lubie dresów
bo to zależy jakie pobicie. zwykle nie lądujesz po takim w szpitalu, bo jakiś gość cię zaczepił. mówię o takim, gdzie napada cię banda ziomów i znęca się nad tobą, tak że nie możesz się bronić, a oni jeszcze robią sobie z tego zabawę, torturując cię i np. sikając, nie wiem.

Gość mordarg
ale mnie śmieszą ludzie którzy odpowiadają że i jedno i drugie. To jest tak jak z pytaniem co byś wolal stracic . ręke czy nogę. fajnie by bylo nic nie stracic ale masz odpowiedziec i ch... na ty polega cały szkopół tych niewygodnych pytań/

Gość gość
Jak można porównywać gwałt do pobicia? Po pobiciu sie łatwiej wyleczyć a po gwałcie masz uraz psychiczny i zmienia sie twoje zycie seksualne.

Gość gość
to ja proponuje idiotom się zastanowic co lepsze: pobicie czy gwałt w doopsko?? zycze facetom rozorania rowa moze zmądrzeją