Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldi123

pytanie do żon, kochanek, dziewczyn

Polecane posty

Gość Aldi123

Chciałbym się dowiedzieć czy Wy kobiety podczas sexu też macie takie opory jak moja kobieta. Mianowicie kiedy ja ją pieszczę usteczkami (a uwielbiam to robić, spijać soczki z przepysznej cipci) kiedy zbliżam się do jej ust ona odsuwa się mówiąc żebym się wytarł bo nie będzie całować swojej cipki. Albo jeszcze jedna sytuacja, kiedy chcę zrobić krótką przerwę w sexie mówię czy by mnie popieściła usteczkami to zawsze słyszę, żebym najpierw umył swojego ptaszka dopiero później będą pieszczotki. Dla mnie w tym momencie cała atmosfera bierze w łeb! Tak samo jest jak mnie pieści usteczkami kiedy jest czysty, to widzę jej panikę w oczach, żebym tylko nie wystrzelił. Ja nie mam oporów w trakcie aktu miłosnego przerwać i pieścić jej cipusie, smakować jej pysznych soczków:) Jesteśmy razem ponad 4 lata, trochę mnie zaczyna męczyć ta sytuacja ponieważ nie jestem w stanie okazać mojej ekspresji sexualnej. Przez co chodzę sfrustrowany (jakby Freud żył pewnie znałby odpowiedz ;)

Gość 100% Higieny
jestem za

Gość higiena to podstawa,jasne,
ale to odbiera cala przyjemnosc i spontanicznosc,widocznie to taki typ dziewczyny,albo sie cos lubi,albo nie

Gość Aldi123
Dodam, że jestem super ekstra czysty - wszędzie!! pracuję w takim miejscu pracy, gdzie dziennie biorę długi prysznic i dokładnie wszystko myję!! Więc z higieną umnie jest super!! zawsze czysty i pachnący!!

Gość przestań drobnić
bo jak gimnazjum pieprzysz usteczka, ptaszek

ja też tak czasem mam że się brzydzę poprostu, ale jak jestem na maxa podniecona wtedy mi to nie przeszkadza

Hahaha, ludzie to mają problemy :D Ja uwielbiam robić facetowi loda z rana a nie zawsze wtedy jest najświeższy. I co z tego? Spuszcza mi się do buzi, połykam. On mi też robi minetę kiedy chce i ja też nie zawsze jestem wtedy po kąpieli. Zdarzyło się nawet w trakcie miesiączki. Faktycznie jakbyśmy za każdym razem szli pod prysznic to zabijalibyśmy nastrój a przecież nie o to chodzi. Całowanie w międzyczasie to norma, żadnych oporów bo dlaczego miałyby być? Dobry seks jest trochę "brudny", twoja dziewczyna jest dziwna jak dla mnie.

e trakcie miesiączki zrobił ci minete? dla mnie to to jest dziwne i ochydne

Zdarzyło się raz ;) Dlaczego dziwne i ohydne? Na leżąco, żadnego krwotoku nie miałam, więc nie odczuł chyba żadnej różnicy.

chyba ze tak sex podczas miesiączki ok nawet nam sie zdarzyło ale mineta to pierwsze słyszę szczerze mówiąc

Sex też a ta mineta tak jakoś wyszła i było tak, jak mówię, nie dało się odczuć żadnej różnicy. No i była krótsza niż zazwyczaj bo trochę mnie to krępowało.

Gość dziwna dziewczyna
moim zdaniem Twoja dziewczyna jest dziwna. Dla mnie robienie loda rano, w południe czy wieczorem - po kąpieli czy nie, nie robi różnicy :)

Gość kalim
bita śmietana :P może pomoże

Gość chinota
no tak ona ma najwyraźniej jakieś opory. Ja mojemu ten soczek szybko ocieram ręką zanim mnie pocałuje :D inaczej taki smak zostaje.

Naprawdę wycieracie facetowi usta po minecie zanim was pocałuje? :o

Jak można nie lubić swoich soków??? Ja go spijam z palców, ust, języka. To bardzo intymne, ale może do tego trzeba dojrzeć.

Znowu ta sama -> Ja mam tak samo. Nie wiem czy facetów to podnieca z tymi palcami ale mój często tak robił.

Oczywiście, że to ich podnieca. Podnieca ich myśl, że akceptujesz siebie i że Cię to kręci!! Że smakują Ci własne soczki. Oznacza to, że jesteś naturalna, otwarta i gotowa na eksperymenty.

Gość no nieeett
dziwna ta dziewczyna, czemu sie brzydzi samej siebie?

No to super, aż nabrałam ochoty teraz ;) A autorowi współczuję. Ile ma lat ta twoja dziewczyna?

Gość Aldi123
Znowu ta sama - masz rację zgadzam się w 100% z Tobą! Moja panna ma 26 lat, ale kiedy sobie przypomnę nasze początki to było zupełnie inaczej. Nie mięliśmy oporów w trakcie sexu.

To dziwne, że kiedyś nie miała oporów a teraz ma :o Chociaż nie wiem bo nigdy w 4-letnim związku nie byłam.

Gość angeliwannabewithyou
ja tez nie chce czuc smaku swojej cipki ;/ przeciez to oblesne jets. raz przerwalismy z mojej inicjatywy, bo mialam ochote wlozyc go w usta i wtedy po raz pierwszy poczulam jak odrzucajacy dla mnie jest smak cipki. nie. zdecydowanie nie i ja rozumiem doskonale. a Ty nie mialbys oporow przed oblizywaniem czegos, co byloby w twojej spermie???? :O to mniej wiecej to samo :)

Smak cipki, smak spermy=SMAK ROZKOSZY Dla mnie wszystko zawiera się w tym porównaniu. Autorze-może coś się zmieniło w Twojej dziewczynie, może przestała akceptować swoje ciało i wraz z tym pojawiło się to obrzydzenie do miłosnych soków. Ale czy to, że na początku było inaczej oznacza, że na początku nie miała z tym problemu?? Tzn. całowała Cię po minetce, pieściła ustami penisa w przerwie?

Gość angeliwannabewithyou
oblizywanie palcow po tym jak sie siebie piesci i calowanie po minecie - jakos mnei nei odrzuca, ale wkladanie go do ust, jak jest caly wymazany w wydzielinie - ochydne, bardzo mi ten smak przeszkadza i jest zupelnie inny, niz ten 'z brzegu'

Ja jestem trochę dziwna, więc nie będę pisać o innych "gorszych" rzeczach, które mnie nie obrzydzają :p (jak na przykład całowanie po anetce)

Eee, ja nie mam nic przeciwko wkładaniu go do buzi zaraz po tym jak był we mnie i jest umazany w wydzielinie.

Ja się nie brzydzę, ale mój facet czasami wyciera twarz o moje ciało, całując je, np. uda albo piersi. :)