Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciało bez serca

"Faceci" cała prawda o was

Polecane posty

Gość ciało bez serca

Od dzis traktuje was marne istoty jako przedmioty do zaspokojenie moich potrzeb i zachcianek!Juz nigdu zadnego z was nie pokocham bo strzła nie wartacie!!!!!!!!! Wszystko sie dla was robi,gotuje obiadki,karmi,kanapki do pracy ,stroi,wygina w łozku na sto sposobów,zaspokaja was a wy co????? jestescie zwykłymi pionkami niezdolnymi do uczuc!!!maminsynkami i ciepłymi kluchami!!!!!!nie macie własnego zdania,nie umiecie nic sami zrobic!tylko sie uzalac i zerowac na nas !!!!!!!!!!!!! Zwykle bolce :-0 niewarte łez i szacunku ....:-0 gdzie te chłopy??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️

"Zwykle bolce niewarte łez i szacunku ." a teraz pomyślmy... jaki to masz nick? "ciało bez serca" to się nie spodziewaj za wiele :)

Gość ciało bez serca
nie spodziewam sie za wiele :-0 bo czego mozna sie spodziewac???? taki mam nick,bo ktos mnie tego serca pozbawił :-o

Gość ciało bez serca
partnera na impreze????? to miał byc partner na zycie a nie na impreze :-0

taki mam nick,bo ktos mnie tego serca pozbawił" w 99,9 % przypadkach autorki takich tematów to świeżynki po przejściach :P

Gość nettix
Czasem tak bywa, jak sie patrzy tylko na to, jak facet wyglada i ile zarabia.

Gość ciało bez serca
sorry zle przeczytałam :-0 nie wybrałam go na imprezie......

Gość ciało bez serca
darker nie badz kąśliwy :-0 napisałam ze zle przeczytałam...a katalogi avonu chyba sam przegladasz :-0 nie patrzyłam na pieniadze...nawet na wyglad nie patrzyłam.Patrzyłam na charakter i co????? jakbym patrzyła na kase to chociaz bym cos z tego miała ale za glupia byłam myslac ,ze licza sie uczucia :-0

Darker (proszeniepisac@gmail.com) Nie nauczyli czytać ze zrozumieniem w szkole czy może zamiast uważać na lekcji to przeglądałaś katalog Avonu? Się wydało Darker jakie miałeś koleżanki w szkole :D Że też ktoś ma jeszcze wątpliwości :P

Prawiczek bez wiary (f23prawica@op.pl) Widzisz jakbyś wybrała np. takiego prawiczka bez wiary to byś była kochana i szanowana ale Ty wolisz macho samca alfa i masz tego efekty. Po trzeydziestce nagle zachcesz takiego prawiczka bez wiary ale wtedy prawiczek bez wiary nie będzie chciał Ciebie, bo nie chce być frajerem. Popłakałam się ze śmiechu! Do autorki: może masz ochotę opowiedzieć co się stało? czy tylko chciałaś coś zamanifestować?

Darker (proszeniepisac@gmail.com) "Się wydało Darker jakie miałeś koleżanki w szkole " Wszędzie to samo. Tak... oczywiście 💤

Gość ciało bez serca
po prostu go pokochłam...jego jedynego jak zadnego innego.Wszystko byłam gotowa dla niego zrobic.Na poczatku sie starał,a pozniej chyba stwierdzil ze ma mnie w garsci i zaczał to wykorzystywac.....,robiac dobrze dla siebie i nie zwazajac na moje potrzeby i uczucia...Wszystko było wazniejsze,tylko ja na szarym koncu...:-0 a ja wciaz go kochałam :-0 Coraz bardziej nawet..Mimo jego przeciętnosci....Nie zwracałam uwagi na innych,a było kilku godnych "spojrzenia".......A ja tylko jego miałam w glowie i w sercu,ktorego juz nie mam.I skonczył sie dwuletni zwiazek ,bo owy meżczyzna przypominał sobie o mnie wtedy, jak juz nie miał co robic i sie nudził...nie wytrzymałam,skonczyłam a on teraz zaluje. co mi z zalu jak wiem ze i tak sie nie zmieni....i tak zna mnie ze slabej strony...ze zawsze jestem dla niego.Ale juz nie bede taka naiwna :-0 nie ma miłosci,sa tylko układy......

Gość Pokoj Z Widokiem Na Wojne
do autorki: posłuchaj kurwo... bardzo dobrze Ci!! tyle sie w zyciu nacierpialem przez kobiety, zarówno ja jak i pewnie każdy facet na świecie, ze jezeli jedna na milion szmat pocierpi to bardzo dobrze!!!! to wy jestescie kurwami bez uczuc, które po rozstaniu za chwile już mają nowego bolca w cipie!! zapamietaj szmato!!! tepi kurwy puste!

Gość ciało bez serca
jak tak pieknie sie do nich zwracałes to nic dziwnego ze cie w doope kopneły 🖐️

Gość ciało bez serca
on 28 ja 23

Gość Pokoj Z Widokiem Na Wojne
APEL DO FACETÓW Z JAJAMI tępić szmaty! wykorzystywać, ruchać ile sie da i tępic kurestwo!!! oczywiscie nikomu nie zabraniam sie zakochac.. jesli ktos znajdzie te jedyne i bedzie niej pewny to niech o nią dba jak o diament!! ale 90% kobiet to kurwy, szmaciska bez uczuc!!

Jesteś młodziutką osobą, życie przed Tobą! Mówisz, że serca Cię pozbawił... a ja Ci mówię, że jeszcze doświadczysz w swoim życiu czegoś pięknego, ale idąc drogą "nie ma miłosci,sa tylko układy" skazujesz siebie na niepowadzenie. To był Twój pierwszy związek?

Gość taka sobie jedna bez serca
ciało bez serca mam tak samo jak ty tyle ze w niedziele minie 2 lata odkad zostawil mnie po 10 latach, nie jestem wiec swiezynka ledwo co po rozstaniu jak ktos sugeruje tutaj , kochalam, wyginalam sie, gotowalam, pozyczalam pieniadze, chronilam, bronilam, i co z tego zostalam wymieniona na mlodszy model 18 letni. mam faceta dochodzacego ale nie mam juz serca i wszystko to jeden wielki uklad on niby zaangazowany ale to nie to samo co bylo.... dla mnie faceci to męskie szmaty ...

Gość jhibbguuu
z jednym się zgodzę - mało facetów jest zdolnych do uczuć, o ile kobiety umieją się 'prawdziwie' zakochać to u facetów jest to w większości tylko pociąg fizyczny...

Gość ciało bez serca
Nie to nie był moj pierwszy zwiazek...Ale wiadomo ze tamte nie były takie wazne bo byłam jeszcze gowniarzem .....A tego tak bardzo kochałam.....Wszystko mu dałam co chciał... Nie umiem sie jeszcze pozbierac po tym wszystkim :-0

Gość aidzty
bardzo Ci dobrze szmato! pewnie za tydzien bedziesz skalała juz na nowym bolcu i opierdalała gałe.. a facet teraz cierpi!! chuj z tobą pasztecie

Ciałko - daj sobie czas. Czas zabija rany. To co teraz piszesz, piszesz w gniewie, a gniew zniewala.

Ja Cię rozumiem 🌼 Troszkę to potrawa zanim wrócisz do równowagi. A tak będzie--> tylko warunek konieczny jest taki, że musisz tego chcieć! Dla siebie. Spójrz teraz z boku na swój związek... oceń go. Tego byś chciała? Takiego życia? Ufaj temu, że to co najpiękniejsze w życiu jest przed Tobą. Gdy byłaś w związku miałaś marzenia? Co z nimi? Ot tak je przekreślasz? Czy chcesz walczyć o ich realizację?!

Gość ciało bez serca
Wiem ze pisze w gniewie ,bo jest we mnie tyle zalu.....Tyle wspomnien z nim mam :-0 Zachwiał sie cały moj swiatopoglad...wszystkie plany runeły....Zniszczyło sie to ,co budowalismy przez te dwa lata ....