Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciało bez serca

"Faceci" cała prawda o was

Polecane posty

Darker wcześniejsze pytanie potraktuje jako retoryczne. Nie mam w zwyczaju komplementować nikogo :P i sobie tutaj nie wyobrażaj teraz za dużo rzecz jasna ;) :classic_cool:

Ciałko - gniew jest normalny. Żal też. Jeśli Ci to pomaga to wylej to z siebie.

Tak wiem żal, gniew i wszystkie te złe emocje po rozstaniu, po poważnym związku, są ogromne. Trudno jest sobie z nimi poradzić od razu, a z dzisiejszego tematu będziesz się jeszcze śmiać kiedyś... ;) i dziękować za to masz. Zachwianie wartości jest normalną rzeczą... ale trzeba dostać czasem w pysk, żeby skorzystać na tym.

Gość jhibbguuu
to akurat nie kwestia wyboru, a obserwacji, powiedz mi ile widziałeś topiców o tym, że facet bardzo kochał kobietę, że mogłby za nią oddać życie albo że przez nią cierpi i nie może się pogodzić z tym że go zostawiła? takie tematy są sporadyczne i na kafe i na innych forach, natomiast o kobietach, które kochają swojego faceta lub cierpią przez to że ich zostawił jest mnóóóstwo

do darkera -> nikogo obcego* Darker (proszeniepisac@gmail.com) I słusznie. Jak zapewne zdajesz sobie sprawę - pożądanie nie jest wyborem. O ile dobrze pamiętam...a pamięć mam dobrą :classic_cool: to już Ci mówiłam, że moje niektóre posty nie wymagają komentarza.

Gość kialycyntaa
jak mam być szczera to ja w facetach nic oprócz ch*ja nie widzę i preferuję tylko wolne związki najwyżej, zostałabym z chęcią les, aczkolwiek kobiety w żaden sposób mnie fizycznie nie pociągają

jakbyś na prawdę tak wolała/myślała to byś tego żalu na forum nie wylała :D jakiś padalec Cię pewnie bokiem puścił :D

Gość ciało bez serca
Moze faktycznie kiedys nadejda takie chwile ze bede sie z tego smiac...:-) Oby jak najszybciej... Bo teraz nie mam checi zycia,wiem ze wszystko przede mna ,ze nie nalezy sie lamac...trzeba isc do przodu ale to wszystko jest takie trunde......:-0 Kiedy patrzyłam na niektore "kolezanki" co maja facetow wlasnie dla kasy czy tez lansu to było mi ich zal .... :-0 Bo ja kochałam i czułam sie kochana ,byłam po prostu szczesliwa...... Potem zrozumiałam ze on chyba przestał kochac,ja tym samym stałam sie wrakiem uczuciowym a one kozystaja z zycia...nie angazuja sie...A ja cierpie za miłosc...i za miłosc...

Gość ggz
Same nie jestescie lepsze. Im facet sie bardziej stara, tym szybciej dostanie kopa.

"Oby jak najszybciej..." I tego Ci życzę! 🌼 Tylko nie uzależniaj szczęścia swojego od innych osób. Sama je goń. "Bo teraz nie mam checi zycia,wiem ze wszystko przede mna ,ze nie nalezy sie lamac...trzeba isc do przodu ale to wszystko jest takie trunde." Wiem, że trudne. Ale każdy postawiony krok do przodu, nawet gdy za chwilę będziesz miała o dwa się cofnąć jest ważny. Wiesz dlaczego? Wszystko jest do przejścia. Tylko trzeba tego chcieć, walczyć o siebie dla siebie!

Gość kialycyntaa
tiaa ciekawe jak skoro zawsze byłam tylko w wolnych, niezobowiązujących związkach? tak, była we mnie kiedyś taka złość wobec facetów, kiedy widziałam jak zostawiają lub wykorzystują moje znajome i przez to obiecałam sobie, że ja nigdy nie będę płakać przez jakiegoś tam facecika i doszłam do wniosku, ze trzeba przyjąć punkt widzenia 'wroga' i już od daaaawna nie byłam zakochana, trzeba tylko wiedzieć jak faceci podchodzą do tych spraw i wyrobić sobie takie same, 'męskie' myślenie w sobie, serio działa i na dodatek zwiększa powodzenie :)

faceci nie pisza o tym ze cierpia bo jeszcze by zostali zwyzywani, lepiej sie upic i zapomniec autorko trafilas jak trafilas ale przez jakis czas chyba bylas szczesliwa

Gość motorlublin
Ja Cię rozumiem. Choć gniewu we mnie nie było, raczej żal. Tak jak mówisz, nie widziałam świata poza swym mężczyzną. Byliśmy 5 lat. A on tylko wykorzystywał i coraz więcej chciał i tak mnie dobijał. Przy nim stałam się bardzo zakompleksiona ;] Rozstałam się z nim pół roku temu. Wychodzę na imprezy, spotykam się ludźmi...Najgorsze że jestem tak obojętna wobec mężczyzn że aż mnie to przeraża. I na dzień dzisiejszy to tylko układ czysto partnerski wchodzi w gre. Też mam 23, i boję się samotności jak cholera.

kialycyntaa przeciez dziewczyny sa takie piekne i seksowne jak moga cie pociagac ohydni i nic nie warci faceci

Gość do anonimmm
jestes less?

Gość ciało bez serca
Tak byłam szcześliwa....Były cudowne chwile,dni...momenty.Ale nie potrafie zniesc,ze jestem na drugim planie,ze sa rzeczy wazniejsze....Ja wszystko rozumiem,pasje ,zainteresowania....niczego mu nie bronilam..Ale jesli wszystko inne zaczyna byc wazniejsze to kim/czym ja jestem???? Chciałabym zeby byl blisko, zeby mnie teraz przytulil.....wiem ze to nie mozliwe...zreszta ostatnimi czasy takie rzeczy u nas ie wystepowały :-0

cialo bez serca to znajdz innego, skoro tak potrzebujesz kogos

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
no to z calej tej dyskusyjki zrozumialam ze jezeli 90% kobiet jest kurwami to wychodzi na to ze i 90% facetow jest meskimi szmatami a ty cialo bez serca nie rozczulaj sie nad soba bo to nic nie da tylko wez sie w garsc i pokaz temu szmatlawcowi z ktorym bylas co stracil, niech ciul zaluje a ty olewaj go i poszukaj sobie nie koniecznie nastepnego popychacza do pokochania ale takiego faceta z ktorym bedziesz mogla gdzies sie pokazac, gdzies isc,gdzies pobawic a prawdziwa milosc przyjdzie niespodziewanie sama

Gość prof. Antoni Lewiczek
To samo identycznie można powiedzieć o większości z was a wg mojego skromnego zdania jeszcze gorzej. Gdzie wasze uczucia, delikatność, naturalność, brak materializmu, szczerość, z tą waszą umiejętnością gotowania też bym nie przesadzał, przeciętny chłop potrafi zrobić wcale nie gorszy obiad.

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
profesorku hahahah pokaz mi przecietnego faceta przy garach ja takich nie znam a juz sporo lat zyje:(

Gość ezielonooka
Musze panowie stanac w waszej obronie, nie można wszystkich oceniać jedną miarą. Miłość już taka jest, chcemy kochać, wkładamy całe serce a i tak nie zawsze się kończy happy endem... to że ktoś się rozczarował na kimś to nie znaczy że trzeba od razu wszystkich obrażać...