Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka30

Pomoc do pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość bojabojaboja
wypełniłam:]

Gość dzadzudzi
majeczko, twoja ankieta jest lekko niejasna... nie chce sie czepiac, ale kilka rzeczy wymaga poprawy. tzn pytania. nie wiadomo, czy niektóre pytania odnosza sie do aktualnej pracy zawodowej czy może do postaw badanych (np."Czy rozwój zawodowy w większości odbywa się przez własną pracę?" "Jakie powinny obowiązywać kryteria awansowania pracowników? " itp - w tych pytaniach nie okreslono czy chodzi o aktualna sytuacje, czy moze ogólne zdanie respondenta. To samo pyt. 14, 20, 21) poza tym w pyt. 18 nie określiłaś w którą stronę idzie skala - czy 1 to najmniej, a 5 najczęściej czy może odwrotnie? i na pewno juz częśc osób, które wypełniły zrobiły to w różny sposób. domyślam się, że pewnie część badań już masz zrobioną i będzie problem z ponownym ich przeprowadzeniem, ale jeśli tego nie zrobisz to twoje wyniki będą (delikatnie mówiąc) nieadekwatne do rzeczywistości. nie robiłaś pilotażu, nikt ci nie powiedział że pytania nie są jasne? poza tym nie piszesz, ze ankietę kierujesz do osób, które aktualnie pracują (tak wnioskuję z pytań), więc jeśli za wypełnianie zabrali się studenci, osoby np. na urlopie wychowawczym czy bezrobotni to też wpłynie na wyniki...

Gość majeczka30
Dziekuje wszystkim za wypełnienie ankiety. co do poprzedniej wypowiedzi to jest to ankieta z ksiązki o motywowaniu pracowników, ja sama jej nie tworzyłam, jedynie co to okroiłam ją do konkretnych pojęć o których pisze w swojej pracy, ponieważ cała ankieta miała ponad 10 stron co jest równoznaczne z tym że nikt by mi jej nie wypełnił. DOmyślam sie ze wyniki nie wyjdą prawidłowe ale ankieta została zaakceptowana przez moją promotor dlatego zbieram odpowiedzi. ALe dzieki za krytyke:)

Gość majeczka30
Może znajdzie sie ktos chetny??