Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka niuniia

Czy opłaca się teraz lecieć do Grecji?

Polecane posty

Gość słodka niuniia

Widziałam, że ceny wycieczek do Grecji już są niższe. Myślicie, że opłaca się polecieć? Polityka polityką, ale przecież nie trzeba jechać akurat tam gdzie strajkują. Myslałam żeby z alfa starem polecieć, no ale nie wiem...?

Gość przestań drobnić
Grecja zawsze jest ok :) w miejscowościach typowo turystycznych żadnych zadym nie ma (w tych malutkich) więc jechać i cieszyc sie słońcem.

Gość słodka niuniia
No właśnie, przecież strajki nie są w całym kraju... moim zdaniem można jechać i naprawdę fajnie sobie odpocząć. Słońce świeci czy są strajki czy ich nie ma.

Gość hoolo
Ja już wykupiłam wycieczkę do Grecji i jakoś nie mam zamiaru rezygnować. Będę wypoczywać we wspaniałym hotelu i mam zamiar zobaczyć trochę Grecji. Jeśli nie uda mi się zwiedzić Aten... trudno. Przeżyję. Są tam inne piękne miejsca.,

Gość słodka niuniia
Jestem tego samego zdania. Jak można za małą kasę odpocząć to czemu nie skorzystać. Pójdę jutro do alfa staru i ogarnę wszystko. Pogoda na bank będzie ładna, na miejscu pewnie ceny niższe więc nie mogę sobie tego odmówić :)

Gość chciałam i wreszcie lecę
Bardzo się opłaca tam lecieć. A już szczególnie za tyle ile ja zapłaciłam za wycieczkę. 1000 zł i 2 czerwca jestem w samolocie na Kretę. Zawsze marzyłam o takiej podróży bo starożytna Grecja jest moją pasją. I nie mam zamiaru rezygnować z takiej przyjemności tylko dlatego, że ludzie tam strajkują. Zresztą już powoli wszystko cichnie i wraca do normalnego życia.