Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Vallleria

Witam, jestem studentka psychologii i wlaśnie mam przeprowadzić ankiete na temat przysłowiowego - "Pierwszego razu". Byłabym wdzięczna gdybyście odpowiedzieli na moje pytanie szczerze i inteligentnie. A więc pytanie brzmi... 1. W jakim wieku byłaś/łeś gdy pierwszy raz uprawiałaś/łeś seks? 2. W jakich okolicznościach? 3. Czy było to planowane? 4. Czy dobrze to wspominasz? 5. czy jesteście razem do dzis? i najważniejsze pytanie... Jakie miałeś/aś obawy co do tego aby rozpocząć współżycie? Za odpowiedzi z góry dziękuje ;)

Gość Zygfryd111
1. Chyba 16 2. W okolicznościach procentowych 3. Nie 4. Nie. 5. ehehe, nie. Proszę bardzo :)

Gość Zygfryd111
A obaw nie pamiętam, na pewno czy się sprawdze, i tak było do dupy (nie dosłownie)

Gość anka głucha od urodzenia
1. 12 lat 2. na sraczu w czasie wesela 3. tak 4. jasne! :) 5. tak

Gość
1.20 lat 2.w domu u chłopaka 3.tak 4.tak 5.tak obawy;że zajdę w ciąże że tabletki nie zadziałają

Gość a co stosowalas
1. mialam 17 lat 2. u siostry chlopaka w domu (oczywiscie pod jej nieobecnosc) 3. tak, bylo planowane 4. tak, dobrze to wspominam 5. tak, jestesmy juz razem kilka dobrych lat :) Najbardziej obawialam sie nieplanowanej ciazy oczywiscie :P

1. 17 lat 2. Poszłam z moim chłopakiem zaprowadzić samochód mamy na garaż (maluch :p), no i...stało się to w nim... 3. Było planowane od rana, a stało się wieczorem. 4. W miarę. 5. Tak. Ciąża, ból. To drugie sprawdzało się jeszcze przez kilka stosunków. Teraz mam 23 lata.

Gość chlopaczek
1.21 2.u niej w domu 3.tak 4.tak sobie 5.tak ze slabo wypadne ;d

Gość szukajacy prawdziwej MIŁOŚCI
"Byłabym wdzięczna gdybyście odpowiedzieli na moje pytanie szczerze i inteligentnie" - CO TO ZNACZY INTELIGENTNIE? Jak powinna brzmieć inteligentna odpowiedź na tak mało inteligentne pytania? Zgodnie z ideą ANKIETY, tak jak moi poprzednicy, odpowiadam inteligentnie i szczerze. 1. 25 2. W stanie zamroczenia alkoholowego. 3. Nie 4. Fatalnie 5. Oczywiście, że nie. "i najważniejsze pytanie... Jakie miałeś/aś obawy co do tego aby rozpocząć współżycie?" Nie wiem czy to będzie wystarczajaco inteligentne, ale spróbuję odpowiedzieć. Bałem się, że zostanę takim jebaką jak wielu moich kolegów. A marzyłem nie o "współżyciu" a o "kochaniu się" z osobą, co do której nie będę miał żadnej wątpliwości. Tzn, nie bedę miał wątplieości, że ja ją kocham i ona mnie też. Po tym pierwszym razie (tak zresztą jak i wczesniej) odrzucałem wszystkie "propozycje nie do odrzucenia" aż spotkałem tą prawdziwą. Bardzo (i to wielokrotnie) doświadczoną. Ponad 2,5 roku trwało "dopasowywanie się" i zaczęliśmy "współżycie". Nie tylko seksualnie dopasowywujemy się już ponad 30 lat. I jest przecudownie.

Gość ola z rzedszkola;P
yhhyymm...

Gość słonecznaOna25
1. 19 2. na łące w wakacje 3. tak, było planowane 4. tak 5. nie najbardziej obawiałam się bólu, peknięcia gumki i nieplanowanej ciąży ale wszystko się udało :)

Gość juanitta
1. 20 2. u chłopaka w domu 3. nie 4. tak 5. nie że pęknie nam prezerwatywa ale nie było tak źle

Gość przeciez to
1. 23 2. W hotelu w wynajętym pokoju przy kolacji ze świecami. 3. Tak 4. Tak 5. Tak, jesteśmy razem już 5 lat (teraz mam 27 lat) Obawy co do bólu przy stosunku, ciąży i czy wszystko będzie o.k.

1. Byłam miesiąc przed 16 urodzinami. 2. W parku przy ognisku 3. nie, nie było to planowane. Taki spontan. 4. tak wspominam to dobrze. 5. Nie już nie jesteśmy. Ale byliśmy razem przez 2,5 roku.

Gość Vallleria
Szkoda, ze tak mało osób sie wypowiedziało...

Gość olanowakowa1
22 w domu u chłopaka tak bardzo dobrze niestety nie w sumie nie mialam obaw, chcielismy tego obydwoje bo kochalismy sie. wiazalismy ze soba wtedy przyszlosc, czulam sie przy nim bezpieczna, wiec nie balam sie konsekwencji, wiem ze jesli wtedy zaszlabym w ciaze, bylibyśmy dzis małzenstwem i rodzicami i pewnei dalejbysmy sie kochali. niestety nie udalo sie nam jedna klotnia dosc bardzo powazna, przekreslila wszystko. jestesmy kumplami teraz, i przyznam sie ze czasem wspominamy ten nasz udany pierwszy raz. bylo naprawde cudownie. mysle ze zawsze jest cudownei, jesli robimy to z osoba ktora kochamy, nie boimy sie konsekwencji. mam nadzieje ze ci chodz troche pomoglam

Gość szczęsliwa od pierwszego razu
1.18,5 roku 2.w domku na wsi ,ja po piwku byłam. 3. Tak cały dzień pisaliśmy na ten temat 4. tak 5. oj tak ,jesteśmy małżeństwem. Jakie miałeś/aś obawy co do tego aby rozpocząć współżycie? chyba wpadki ,ale zaopiekował by się mną wtedy na pewno .

Gość bhyhbhybhybhybhybhy
i to by bylo na tyle?

Gość fitrrr
1. 14 2. w namiocie 3. nie 4. nie 5. nie

Gość fitrrr
1. 14 2. w namiocie 3. nie 4. nie 5. nie

Gość girl602
1. 17 2. W domu u mojego chłopaka 3. nie 4. oczywiście:) 5. tak a obawy to przede wszystkim ciąża...

1. W jakim wieku byłaś/łeś gdy pierwszy raz uprawiałaś/łeś seks? 2. W jakich okolicznościach? 3. Czy było to planowane? 4. Czy dobrze to wspominasz? 5. czy jesteście razem do dzis? i najważniejsze pytanie... Jakie miałeś/aś obawy co do tego aby rozpocząć współżycie? 1.W wieku n13 lat z kozą 2.koza sie pasła a jo ją od tyłu "szmajt,szmajt" 3.ni,przypływ impulsu 4.bardzo dobrze 5.już ni bo koza już staro była i przerobili my ją na kiełbasa 6.obawiołech sie że kozie nie bydzie dobrze i mie rogami ugodzie

Gość moskala
1. 20 lat (no właściwie na miesiąc przed 20tymi urodzinami) 2. u mnie w domu - niespodzianka ze strony rodziców - wolna chata 3. od jakiegoś czasu wiedzieliśmy że to nastąpi, były rozmowy itp. 4. źle nie było, ale bez rewelacji. wyobrażałam sobie po prostu eksplozję zmysłów a wyszło trochę inaczej 5. nie obawy: że antykoncepcja zawiedzie, że będzie bolało, że i albo jemu się nie spodoba

Gość anilanaaa
1. 19 2. pierwsza randka z dziewczyną z neta... w hotelu 3. hmm oficjalnie nie, ale wiadomo po co tam szliśmy 4. najlepszy czas w moim zyciu :) 5. niestety nie i najważniejsze pytanie... Jakie miałeś/aś obawy co do tego aby rozpocząć współżycie? -żadnych obaw nie miałem.. :O

Gość TaniaLampucera
1. 15 2. poznałam jakiegoś chłopaka na dyskotece i poszliśmy do mnie 3. nie 4. nie... nawet nie wiem kim on był :O 5. chyba zart? ostatni raz go wtedy widzialam... 6. zadnych obaw nie mialam, odkad wiedzialam co to sex to chcialam go sprobować

Gość Juicy Friut
1. Byłam miesiąc przed 20 urodzinami. 2. U mnie w mieszkaniu. 3. Nieplanowane, ale spodziewane. 4. Tak, wspaniale. 5. Chciałabym to wiedzieć... :( Chyba tylko bólu się obawiałam no i jak wypadnę.

Gość astronautka
1. 18 lat 2. W aucie na imprezie 3. nie 4. nie 5 nie Nie miałam żadnych obaw

Gość marchewwka
1. 19 2. u chłopaka w domu 3. tak 4. tak 5. nie Nie pamiętam, żebym miała jakieś obawy. Byłam pewna, że tego chcę.