Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasisko

Mamuski podoba Wam sie ta sukienka?

Polecane posty

Gość kasisko

Dziewczyny kupilam pewna sukienke i chcialam zapytac czy sie Wam podoba. Rodzilam 2 miesiace temu i jeszcze ni mam figury sprzed ciazy - choc nie jest najgorzej. Sukienka ma ukosne zakladki, co chyba powinno optycznie wyszczuplac. AA no i dodam, ze mam zamiar ubrac ja na wesele... link do sukienki: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_007010236204_-1?breadcrumb=Home%7EWomen%7EDresses#BVRRWidgetID Podoba Wam sie? Myslicie, ze sie nada na wesele?

Gość a co stosowalas
ja bym takiej nie zalozyla, ale jest ladna, material wydaje sie byc nie za cienki, w razie czego mozesz kupic pas sciagajacy jak figura nie bedzie jeszcze taka jak bys chciala :)

Gość kasisko
Wlasnie ma gorset, ktory ladnie wszystko tuszuje. Do tego planuje czarne szpilki i mala torebke - lubie klasycznie wygladac. Wlosy chyba pokrece i czesciowo upne - mam dlugie geste do polowy plecow.

bardzo ładna tez czegos szukam podobnego na wesele w sierpniu:)

Gość kto wie???????????????????????
bardzo ładna:) Na wesele w sam raz:)

Gość njks090
mi się podoba ale trzeba mieć talię do tego typu sukienki.

Gość a co stosowalas
jak jest gorset to i talia sie znajdzie :P dobry pomysl, bedziesz czula sie "bezpiecznie" a zarazem elegancko, a moze buty czerwone i kopertowke do tego ? wyszloby zajebiste polaczenie elegancji i seksapilu :)

Śliczna jest ta sukieneczka:) Ja miałam bardzo podobną gdy byłam na weselu we wrzesniu Miałam do niej wląsnie czarne szpileczki(żakiet tylko do kościoła) i torebeczke. Bedziesz SUPER wygladała :) Też mam czarne długie włoski, tylko w przeciweiństwie ja je prostuje bo mam krecone:)

Gość kasisko
Fajnie, ze Wam sie podoba:-) Troche nie bylam pewna, czy ta czerwien bedzie Ok. Co do szpilek - mam czerwone, ale niewygodne, wiec musze kupic nowe - myslalam o czarnych klasycznych lub bez palca. Sa tez takie modele z czerwona podeszwa. Buty musze miec wygodne, bo przez ciaze odzwyczailam sie od obcasow:-)) Co do torebki, to planuje czarna kopertowke. takie o dziwo mam, choc z profilu wyglada to gorzej:-) No ale ten gorset ratuje sytuacje:-)

Gość kasisko
* talie, a nie "takie"

Gość kasisko
Jeszcze sie zastanawialam czy by nie zaszalec z jakims naturalnym kwiatem we wlosach, wpietym z tylu tak troche z boku. Musze tylko wypytac przyszla bratowa, czy czegos takiego nie planuje - wiadomo panna mloda musi byc niepowtarzalna i najpiekniejsza:-)

Gość Głowa w chmuerach
Mi się ona nie podoba -nie mój styl ;)