Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty0804

dretwienie rak i nog, mrowienie ust

Polecane posty

Gość qwerty0804

witam!! mam takie pytanie, zaden lekarz nie potrafi mi pomoc wiec pomyslalam ze moze ttuaj ktos z Was byl w podobnej sytuacji. otoz mam problem z mama.... jakis tydzien temu po porstu wykrecilo jej rece i nogi, praktycznie wgl ich nie czula, jedyne co czula to ogromny bol, az zanosila sie od placzu, do tego delikatnie mrowienie warg i takie jakby dretwienie, pojechala do lekarza , tam pobrano jej krew do badania, okazalo sie przy okazji ze ma powazna anemie lekarz przepisal jej witaminy zalezo itd. ale dalej nie moze sie ruszyc. dostala zwolnienie na 2 tyg i ma lezec w lozku. dodam ze pracuje na nocki a w dzien zajmuje sie domem i malym dzieckiem, mimo ze odpoczywa i tak lezy juz pare dni dalej ledwo co moze ruszac rekami i nogami, dostala silne leki przeciwbolowe po ktorych dostala biegunki. nie mam pojecia co to moze byc?? lekarz sam sie gubi w tym co mowi...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
coś od kręgosłupa, gdzie kiedys o tym czytalem

Gość Wars wita Was
wiejski lekarz a specjalista neurolog lub neurochirurg to jest ogromna różnica

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
wiejsc lekarz, moze jeszcze powiesz znahor ;> to chyba logiczne ze pierwsze co to idzie sie do swojego lekarza rodzinnego, jakby kobieta wiedziala co jej jest to odrazu by poszla do konkretnego lekrza....

Gość lollllipoop
a może cos na tle nerwowym ?

Gość ankac0905
a moze po porstu Twoja mama jest przemeczona? skoro mowisz ze pracuje na nocki i do tego male dziecko, to wydaje mi sie ze powinna zmienic tryb zycia, za duzo chciala od siebie wymagac a widocznie jej organizm nie jest do tego dostosowany i w taki sposob sie przed tym broni. nie wiem nie jestem lekarzem, ale z dobrego serca radze, aby wiecej odpoczywala

Gość nie chce cie straszyc
ale twoja mama odrazu powinna pojsc do neurologa!!! moja ciotka miala krwiaka w glowie, miala takie same objawy, krwiak wczesnie zoperowany nie jest zagrozeniem

rowniez polecam neurologa i to czym predzej,zanim sie pogorszy i jeszcze jakis niedowlad sie zrobi,krwiak bardzo mozliwy..