zieloonka 0 Napisano Maj 11, 2010 Mam 20 lat i tylko z 4 razy moze zdażyło się że miałam okres ( wywoływany ), przestałam brac tabletki bo uważałam ze w tak młodym wieku nie są mi potrzebne. Nie mam okresu, ale nikt nie wypowiedział mi słów że jestem bezpłodna, nie moge znaleźć dobrego ginekologa, nawet piersi nie umieją zbadać;/ A teraz dodatkowy problem. otóż niedawno spałam z moim chłopakiem i skonczylismy we mnie bez zabezpieczenia dwa razy. Nasienie było we mnie praktycznie całą noc, a teraz mam dziwne przeczucia jakbym była w ciązy. Zmierzyłam temperature w pochwie i wyszło 37,4, niewiem co jest, co raz czesciej biegam do łazienki,a nie mam tyle odwagi by isc zrobic test ciążowy. Pomóżcie, czy myślicie że jest szansa na to bym mogła zajść w ciąże? Może ktoś ma podobną sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieloonka 0 Napisano Maj 11, 2010 Poważnie proszę o odpowiedź..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co stosowalas Napisano Maj 11, 2010 "nikt nie wypowiedział mi słów że jestem bezpłodna" "przestałam brac tabletki bo uważałam ze w tak młodym wieku nie są mi potrzebne" "niedawno spałam z moim chłopakiem i skonczylismy we mnie bez zabezpieczenia dwa razy" "czy myślicie że jest szansa na to bym mogła zajść w ciąże?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieloonka 0 Napisano Maj 11, 2010 duphaston czy coś w tym stylu, juz ładnych pare lat tabletek nie biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach