Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dupa

w każdym banku można poprosić o wypłacenie kasy na dowód?

Polecane posty

Gość głupia dupa

zostawiłam kartę 300 km za sobą, jestem spłukana i nie mam czasu, żeby czekać aż przyjdzie pocztą. czy jeśli pójdę do pko bp z dowodem, to babka w okienku wypłaci mi określoną sumę? jest takie coś? trzeba się tłumaczyć dlaczego do ręki, a nie z bankomatu? wiem, że żałosne pytanie zadałam, ale od lat posługuję się kartą, więc takie prowizoryczne i proste sposoby są mi obce, wybaczcie i zrozumcie głupią babę :P

Gość Fan(g)tasia
jeżeli masz konto w pko bp to tak, bez problemu wypłacą :)

Gość głupia dupa
dzięki serdeczne :) kamień z serca, jestem uratowana! :P

pewnie ze mozesz wyplacic pieniadze na dowod.Ja mam limit 500 zl dziennie na wyplate z bankomatu ( w razie kradziezy),wiec jak chce wiecej to ide do kasy w banku,daje dowod i dostaje pieniadze.Raz,kiedy wyplacalam wieksza kwote (5 tys) babka przyczepila sie ze literka M w moim nazwisku,ktorym sie podpisalam wyglada inaczej niz M na podpisie w dowodzie.A ja poprostu pisze roznie to M i dopiero za ósmym razem napisalam tak jak mialam na dowodzie i pieniadze zostaly mi wyplacone :)

Jak to w nie kazdym?Ja mam konto w PKO BP a co kiedy ktos ma w innym banku i nie ma karty?Nie dostanie swoich pieniedzy?Glupie to :O