Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdf8d8fd8f

CZY CHLEB MOŻE TUCZYĆ JESLI JEM CO DNIA TAK 8 KROMEK ???

Polecane posty

Gość kkdf8d8fd8f

ALE CIENKICH KROMEK BO TO CHLEB KROJONY .. dzis je zjadłam z pastą z jajek i tunczyka..mniam.. nawet nie wiem ile taka kromka jedna moze iec kalorii ale moze nie przekroczyłam 500 kcal.. jeszcze zupa mnie czeka na obiad..matko:)

Gość mi sie wydaje ze przekroczylas
ale moze nie..nie znam sie

Gość kksdfdfdf
ee tam ..kazdy chyba je tyle kromek na dzien chyba ze jest anorektykiem

Gość nie rzesadzajaa
8 kromek to nie wiele..nie utyjesz od tego..ja zjadam wiecej a chuda jestem

Gość nie rzesadzajaa
chleb nie tuczy.to mit.

Gość nie rzesadzajaa
FIKU MIKU ALE BZDURA CHLEB NIE TUCZY JKESLI JEMY GO NA SNIADANIE.. POTEM WYSTARCZY NA NOC MALO ZJESC I SIE NIE UTYJE..

Gość nerolka
zależy od wieku przemiany materii jaki prowadzisz tryb życia czy uprawiasz sport, fitness itd itp znam dziewczynę barzdo szczupłą 50 kg 173 cm i je normalnie obiady, pieczywo , słodycze, lody ale codziennie fitness intensywnie, nawet w niedziele więc widzisz nie da sie tak odpowiedzieć

Jak ktoś je 8 kromek to jak może mało jeść w ciągu dnia I zbdury to ty wypisujesz Jedząc rano bochenek chleba i nic w ciągu reszty dnia, ew. małą przekąskę nie utyję ale kto tak robi? Powinno się jeść przynajmniej 3 posiłki dziennie, żeby żół nie zalegała w woreczku, od której moga krystalizować się kamienie :P

No i nie każdy ma tendencję do tycia. Żarłam kiedys jak wieprz i ważyłam 53 kg Dziś jem normalnie i ważę 45- 47 Gdybym była na diecie 1500 kcal to pewnie ważyłabym mniej a na 1000 to pewnie bylabym sucha jak zaba na sloncu Kazdy przypadek jest indywidualny Od wegli sie tyje, głownie Ucza tego na biologii Jesli jem za duzo i nie spalam, to odloze nawet pomidora na dupie

Gość nerolka
ja znam chłopaka , co prawda ma 17 lat ale wpierdala jak koń widziałam, kaszanki, kiełbasy, zupe, kopiec ziemniaków, szaszłyki , pieczywo, batoniki , żre i żre a chudy że brzuch ma wklęsły, nawet nie wiem gdzie mu sie to mieści :-O doopa jak większa bułka