Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwabernadetta

Żądza ZEMSTY ! propozycje .

Polecane posty

Gość mściwabernadetta

Facet zostawił mnie dla innej, z dnia na dzień, tak po prostu '' przepraszam, zawróciła mi w głowie , zresztą sama ją znasz '' . Oszem znam , chociaż nie , widuję ją sporadycznie, kiedyś rozmawiałam z nią kilka razy jako ze ''znajomą ze szkoły '' nie myśląc że w przyszłości będę ją nienawidzić . Zemstę można uznać za coś dziecinnego w końcu '' mszczą się słabi '' , ale nie zamierzam powstrzymywać tym razem swojej żądzy zemsty . Muszę, chcę się na niej zemścić ! Nie podrywa się facetów, którzy mają już swoje partnerki ! Tylko nie wiem w jaki sposób mogę jej ''dokopać'' ? Oczekuje z waszej strony jakichś propozycji

Gość zemścij się na nim
a nie na niej

Gość Milencia0000000000
Mam ten sam problem co Ty... ja myśle że na początek można z jakiegoś nr napisać do chłopaka o tej dziewczynie albo na odwrót do niej napisać coś o nim czy coś... no i tak robić z każdym jej facetem... można też plotki różne roznieść....

Gość karoolek...................x
podrywa sie kazdego faceta ktory nie jest zwiazany zaręczynami !!! kazdego !!! widac nie byłas zbyt dobra , ze poszedł do innej - ma do tego prawo na tym etapie znajomosci , a i zaraczyny mozna zerwac , co innego jak jzu łaczy kogoś zwiazek małzenski .

Gość najlepsza zemsta to zyc tak
aby ona Ci zazdrosciła , a on żałował , ze nie jest z Tobą

Gość trzeźwomyśląca
Uwierz mi, życie samo się na nim zemści. Jak nie za rok, za dwa i za 10 to na pewno tak! Nie buduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu

Gość Milencia0000000000
No nie do końca się z Tobą zgadzam karoolek...................x bo nie podrywa się zajętych mężczyzn...jest tyle wolnych...a rozwalać związki to troche nie fair...

Gość Milencia0000000000
''najlepsza zemsta to zyc tak aby ona Ci zazdrosciła , a on żałował , ze nie jest z Tobą'' caółkowita racja :) tylko jak to zrobić jeśli ktoś ma wielkie mniemanie o sobie...

A dostrzegasz winę również swojego mężczyzny? Czy za wszystko obwiniasz tę dziewczynę? "bo nie podrywa się zajętych mężczyzn..." ojj ona zła... a on biedny uległ :D

Gość Milencia0000000000
Hehe no fakt że uległ i wina zawsze leży po obu stronach:)