Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z kims

Tak strasznie brakuje mi prawdziwej przyjaciolki...

Polecane posty

Gość samotna z kims

Witam. Pisze tu bardziej zeby sie wygadac, choc mam mala nadzieje, ze moze tu znajde kogos, kogo bede mogla nazwac przyjaciolka. Mialam kilka przyjaciolek, na ktorych sie po prostu zawiodlam. Na studiach poznalam dziewczyne, ktora naprawde polubilam i zaufalam jej bardzo. Jednak to sie skonczylo lecz nie chce o tym teraz dokladniej opowiadac. Mam prawie 23 lata i tak naprawde brakuje mi osoby, z ktora mogalbym naprawde pogadac na kazdy temat. Zastanawia mnie czy istnieje taka przyjazn, ktora przetrwa lata..

Zastanawia mnie czy istnieje taka przyjazn, ktora przetrwa lata.. Z pewnoscia. Jestem tego zywym przykladem:)

a skąd jesteś ? jak z okolic Krakowa, to służę swoją skromną osobą na jkąś herbatkę (bo kawy nei znoszę) czy spacer. Bo przez internet to raczej przyjaźni nei bedzie ...

Gość dvvdavar
a gdzie mieszkasz?

istnieje :) ja znam moją najbliższą przyjaciółkę już od 10 lat.

Gość samotna z kims
Dzieki za propozycje :). Ja jestem z okolic Olsztyna.

Gość dvvdavar
a to daleko ode mnie :) ale wszystko zalezy od nastawienia, na pewno kogoś znajdziesz życzliwego. człowiek sie lubi czasem zamknąc w swojej skorupie bo tak jest bezpieczniej ale potrzebuje innych ludzi

Gość samotna z kims
JA sie nie zamykam ale moze mam ciezki charakter bo trudno mi znalezc taka osobe..

Wyjdź gdzieś... do kina, na spacer, z psem.. poznasz nowych ludzi.. wystarczy otworzyć się na świat..* *gówno prawda ;p : ( W sumie dzieli nas 5 lat, ale problem identyczny... Mam wiele koleżanek, ale nie takiej przyjaciółki do której mogę zadzwonić o każdej porze dnia i nocy.. Czasami spędzam samotne wieczory, popołudnia nie mając do kogo się odezwać "ot tak". O swoich problemach nie rozmawiam z nikim, bo nie mam zaufanej osoby. Nie wiem co mogłabym Ci poradzić, bo mam podobną sytuację. Może odświeżysz stare znajomości? może zawrzesz nowe? ale no właśnie, gdzie...

Gość samotna z kims
Hedonia trafilas w sedno. Ja mam kolezanki ale to tylko kolezanki ze studiow, ze szkoly, a rozmawiam z nimi glownie o studiach. Mysle, ze jesli od razu nie zlapie sie z kims takiej nici porozumienia, pozniej tez nie bedzie to mozliwe. Chcialabym w koncu miec taka przyjaciolke od serca, na dobre i zle. Czasem mysle, ze juz jest po prostu za pozno, ze moze najlepsze przyjaznie to te zawarte w dziecinstwie, moje jednak nie przetrwaly.

Gość Kochankaaa ksiedza
KOCHANKA KSIĘDZA ROMANS MŁODA DZIEWCZYNA I KSIĄDZ PÓŹNIEJ AFERA JEGO ZABIERAJĄ A ONA NO WŁAŚNIE ZOBACZCIE SAMI OTO JEJ FILMIKI Z JEJ I JEGO ZDJĘCIAMI http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c http://www.youtube.com/watch?v=wxOcUGfdI7k http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY http://www.youtube.com/watch?v=Jqgiq8VLxc8 http://www.youtube.com/watch?v=Wr0SfeE7RR0 RESZTA FILMÓW JEŚLI WPISZECIE KOCHAM KSIĘDZA POJAWI SIĘ NA YOUTUBE

Ja mam cudowną przyjaciółkę i staram się jej odpłacać tym samym. Nigdy się ode mnie nie odwróciła, a ja od niej. Ludzie, którzy nas nie znają myślą, że jesteśmy siostrami. Nie powinnam tak mówić, ale mam dwie siostry i żadna nie pójdzie za mną w ogień tak jak moja psiapsiółka:)

Gość samotna z kims
Mysle, ze latwiej znalezc oddanego chlopaka, ktoremu mozna zaufac niz prawdziwa przyjaciolke.

Gość oluuskaaa89
ja mam akurat to szczescie, ze mam prawdziwą przyjaciolke. Taka, ktora o mnie wie wszystko a ja o niej, przyjaznimy sie od przedszkola a mamy po 21 lat. Zycze ci zebys znalazla przyjazn, bo jest piekna i istnieje !!

Ja niestety nigdy chyba nie miałam przyjaciółki, i ostatnio zaczyna mi takowej brakować... Czasem myślę, że coś może ze mną nie tak, koleżanek jako takich lepszych nie posiadam, przyjaciółki tym bardziej, a o facecie nie wspomnę;)

Gość andzia 2525
Może i z tym chłopakiem by się udało, ale w momencie kiedy był by problem między Wami, to z kim wtedy byś pogadała? Od jakiegoś czasu jestem w podobnej sytuacji, straciłam kontakt z ludźmi ze szkoły, przeprowadziłam się, zaczęłam nowe życie- mąż,dzieci, no i często tęsknie za ludźmi , za tym żeby wygadać się , powygłupiać, wyjść z domu, oderwać się od codzienności. Wydaje mi się, że to wszystko zależy gdzie sie mieszka, wśród jakich ludzi, w mieście czy gdzieś na peryferiach, nieraz ludzie zamykają się w pewnych społecznościach i jeśli "odstajesz" to nie możesz liczyć na szczerą sympatię i akceptację takim jakim jesteś...

Przyjaźń, taka prawdziwa, wierna i szczera, przyznajmy sobie szczerze rzadko się zdarza. Wątpię, czy jeszcze ją znajdę, ale na szczęście, bez niej jakoś da radę żyć:)

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
jamam taki sam problem :((((( ... kolezanki sa ale nie takie od serca :((( ... tzw znajome ale nie prawdziwe psiapsioly siedze samaw domu i zamulam cyce bo nikogo nie mam . Mam faceta ale on mi nie zastapi kolezanki :/ potrzebuje kobiety jak kobieta o .. zeby wyjsc na zakupy , kawe , pogadac o pierdolach albo calkiem waznych sprawach :( a jak kogos poznaje to temat ile zarabiasz , za ile kupilasbo jadalam tyle i jakas chorawalka i chcec posiadania :(

Gość samotna z kims
Własnie o tym pisalam...sa kolezanki ale to nie to samo co przyjaciolka, z ktora mozna o wszytskim pogadac, wyjsc razem i sie powyglupiac. Mam chlopaka ale czasem chcialabym sie wygadac jakiejs kobiecie, a obecnie po prostu nie ma kogos takiego.. Wiem, ze szukanie przez neta to tez jest zly pomysl. Przyjazn rodzi sie sama z siebie i nie wtedy gdy czlowiek jest nastawiony na jej osiagniecie. Chcialabym miec choc jedna taka osobe, ktorej moglabym sie ze wszytskiego wygadac :(

Gość jakajakajaka
samotna z kims ja mam podobnie jak ty, z tym gorzej ze nie mam chlopaka, tez jestem z okolic olsztyna, takich dalszych troche bo ok 100km;) mialam taka przyjaciolke jedna od 10 lat no i dalej sie z nia widuje ale juz nie mozna nazwac jej przyjaciolka bo on ma innych znajomych itd ja, na uczelni tez mam kolezanki ale takie z ktorymi nie mozna normalnie o wszystkim porozmawiac a naprawde mi takiej brakuje przez ostatnie lata zamknelam sie w sobie i zyje w swoim swiecie, jest mi naprawde trudno bo nie mam z kim tak szczerze porozmawiac, nawet o glupotach:( Pozdrawiam

Gość samotna z kims
Jakajakajaka a gdzie studiujesz? Ja tak szczerze mowiac mam sredni kontakt z osobami ze studiow, i tak naprawde chyba nie chce miec blizszego. Po prostu zoabczylam zachowania ludzi w chwilach stresu, gdy sa egzaminy i ogolny poscig szczurow ;/

Gość jakajakajaka
studiuje 80km od mojego miasta:) ja juz zaczelam sie zastanaiwc co ja robie na tej uczelni jak widze tych wszystkich ludzi ktorzy za wszelka cene chca zaliczyc i to jest dla nich najwazniejsze, ciagle gadaja o studiach, slubach, dzieciach:O

Gość gdzie ten jebaka ?
Czego dziewczyny muszą mieć przyjaciółkę i czego nie wystarczają im koleżanki ?

Gość samotna z kims
Myslalam, ze moze studiujesz w Olsztynie :). Ja mam 23 lata i to juz chyba powoli taki wiek, coraz wiecej znajomych sie zarecza. Jestem osoba otwarta i ogolnie latwo nawiazuje kontakt ale to sa jedynie znajomosci krotkotrwale. Nie wiem czemu ale ja jakos nie przepadam za studentami :P

Gość gdzie ten jebaka ?
Po chuj wam przyjaciółki ?

Gość samotna z kims
Przed kolezankami nie mozna sie tak naprawde otworzyc i zaufac. Czesto koelznaki sa tylko dlatego bo np chodzimy razem do grupy, na zajecia itd, gdyby nie to, to pewnie nawet nie byloby o czym ze soba rozmawiac. taka prawda

Gość jakajakajaka
nie, nie studiuje w olsztynie w druga strone :) ja tez nie przepadam za studentami u mnie na roku, sa takie studenciny, starsze babki ok 35-40 lat i jak one sie wywyzszaja!! tak wlaza w dupe tym wszystkim profesorom ze az oni czasem na nie krzywo patrza:D tez mam prawie 23 lata a czuje ze powoli przegrywam swoje zycie:( ciezko mi czasem ehh...

Gość samotna z kims
Hehe ja tez mam takie wrazenie, tu na forum czesto ludzie pisza: przegralem/am swoje zycie ja czesto sie tak czuje ostatnio.

Gość gdzie ten jebaka ?
kurwa ja też nie mam przyjaciela i dobrze bo go nie potrzebuje. Ja bym tak nie umiał i nawet nie chciał otworzyć się przed kimkolwiek. To jest nienormalne żeby ktoś znał każdy najmniejszy szczegół z mojego życia. Wole się z kolegami spotkać wypić wódkę, pogadać o bzdurach, pośmiać się. To jest fajne :)