Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenne noce

Prosze przeczytajcie!! Co o tym myślicie???

Polecane posty

i o to chodzi ze nie caly czas byc zolza ....tylko wtedy gdy trzeba twardo wyrazic swoje zdanie i swoje potrzeby i dazyc do tego...faceci nas testuja ... sprawdzaja na ile moga sobie pozwolic...bo np jesli twoj facet robi cos nie tak i tobie sie to nie podoba i nie pomaga rozmowa wiec jesli zaczniesz robic tak jak on i jesli mu zalezy to napewno to zauwazy i sie zainteresuje

Od martwienia sie to jest mama! nie zawracaj mu glowy telefonami i nie wymagaj tego niech sie bawi...jakby nie wrocil na drugi dzien to rozumiem...I jak tu sie dziwic ze faceci uciekaja

Gość bezsenne noce
Ja mam 22 on ma 23. Czasem mam wrażenie że to takie duże dziecko... Tylko że do dziecka jak się mówi to ono rozumie... On jakoś nie bardzo. Czasem mam tak że budzę się rano i jestem tak cholernie na niego zła. Nawet nie wiem czemu, nie chce go widzieć ale jak się spotkamy to wszystko przechodzi.. Nie wiem czasem naprawdę co mam myslec o tym wszystkim.

dziewczyny jak facet ma zły dzień/ humor to chyba lepiej to przeczekać , dać mu czas ,żeby mu przeszło no nie ?:D

ja po urodzeniu dziecka kiedy zostalam matka zrozumialam bardzo wiele rzeczy ...i w obliczu nadmiaru obowiazkow bez pomocy mego bawidamka bo moj balowal od czasu ciazy ...i nawet jak synek sie urodzil dalej ciagnal zywot wiecznego kawalera ...ja bylam bezsilna a on bezkarny bo nie bylo komu go utemperowac bo za granica jestesmy i rodziny nie mamy tutaj wcale....i dzis moj synek ma prawie dwa latka a ja jestem kobieta ktora ma swe sposoby na chlopow i uwierzcie mi od kiedy zaczelam inaczej postepowac lgna jak muchy ...a moj ??? moj o malo sie nie zesra tak sie klei ponad zycie hehehee....

one love --> racja, ze to bycie zolza o trzeba dopasowac do faceta, bo np. moj reaguje obronnie i sie ode mnie odsuwa kiedy ja za bardzo staram sie udawac niedostepna. wiec ksiazka poszla w zapomnienie bo po prostu u mnie tylko sie pogorszylo. a tak to zawsze twardo wyrazam swoje zdanie i potrzeby. ale tez chetnie mu gotuje fajne obiadki i koszule wyprasuje jak mnie o to poprosi..

no bo jesli np zawsze o cos robilas awanture i zrobil to poraz kolejny przemilcz zajeta wlasnymi sprawami chocbys miala udawac ze cie to nie obchodzi...

one love --> no to znalazlas na niego sposob, mojemu trzeba slodzic i mu dogadzac, jego byle tego nie robily i dlatego sie szybko nimi nudzil. tak wie, ze ma duzo do stracenia. ale tez dzownie i nie odbiera, musze zacisnac zeby i poczekac i tyle. nie powinnam sie wkurzac o to, ale sie wkurzam, chociaz no wiem, ze niepotrzebnie bo wiem, ze mnie kocha tylko, ze chce zostac jeszcze i nie chce sluchac o powrocie do domu. trzeba to jakos zorzumiec..

przedewszystkim jak chcesz zeby cie szanowal to szanuj sama siebie badz pewna siebie niezalezna bo nie ma nic gorszego jak kobieta zalezna od faceta w zisiejszych czasach....totalne uzemienie i kontrola nonstop podczas gdy pan i wladca szaleje ...

Gość bezsenne noce
One_Love to może podaj kilka tych swoich sposobów:) Niebiesko Żółta jeśli chcesz pogadać na priv to mój nr gadu gadu 23272620

Gość bezsenne noce
Zedesperowana Żona Domowa--> masz rację. W pełni się z Tobą zgadzam.

Gość bezsenne noce
Powiedzcie mi kochane co zrobić gdy np. facet gada jakieś głupie teksty które was doprowadzają do szału?? Dodam, że już z nim rozmawiałam na ten temat. Ale po jakimś czasie znów się problem powtórzył.

bezsenne noce --> poczekaj na niego juz nie dzwon, a jak wroci to udawaj ze sie nic nie stalo. pijany i tak sie nie przejmie twoim gadaniem. a pozniej bedzie sie zastanawial co sie stalo ze nic nie powiedzialas, moze ci przestalo zalezec?

Gość gdzieś daaleko
Mój mąż jest taki sam jak zdesperowanej żony, też się oddala ode mnie, gdy ja probuje go trzymac na dystans :( I jaki znależć sposób na takiego faceta?

Żona, widzę że Twoj facet podobny do mojego :) Więcej idzie uzyskać łechtaniem ego, rozmową wprost i prośbami, niż fochami, rozkazami i byciem zołzą ;) A obiady - uwielbia. Ponoć gotuję lepiej niż jego mama :D

Gość gdzieś daaleko
Więc dla takiego już nie ma byćżadnej kary? Nawet gdy zachowa sięniewłaściwie, to my mamy mu ustepować we wszystkim?

Gość bezsenne noce
No np. ostatnio leżymy przed tv a on z tekstem "ty już mnie nie kochasz, wiem o tym" a we mnie aż się normalnie zagotowało. Opierdzieliłam go jak może gadać takie głupoty..Powiedział, że powiedział to od tak sobie.. Ale za jakiś czas znowu słyszę ten tekst..

mi sie wydaje ze musisz wyposrodkowac, ja tak zrobilam, bo po przeczytaniu ksiazki o tych glupich zolzach calkiem zapuscilam chate, obiady, siedzialam tylko na kompie a moj to zauwazyl i zaczal mnie olewac i miec do mnie pretensje. wiec powrocilam do czystego domu, obiadkow itd i od razu zauwazylam ze do mnie "wrocil". oraz staram sie go nie czepiac. bo wczesniej czesto do niego mialam pretensje sama nie wiem o co , jak mialam gorszy humor czy zmeczona bylam to sie na nim wyladowywalam. od kiedy to kontroluje, zaciskam zeby zeby nie robic burzy w szklance wody to on czesciej mnie przytula i jest mnie blizej. zastanowcie sie dziewczyny tez troche nad soba, bo nie mozemy tak zwalac calej winy na faceta..

uwierz mi jak ktos kogos kocha to wiedzac ze cos go denerwuje unika tego ....moj nic do mnie nie czul bawil sie mna dokuczal mi zanajc rzeczy ktore mnie ranily draznily wykorzytsal to i uderzal w te punkty by mnie zlamac nie daj sie nie reaguj bo sobie teraz wmawiasz ze to cie tak bardzo denerwuje i czym bardziej ty sie wkurzasz tym wiekszy ma on ubaw a jakze naczej utrzec mu nosa ??? nie daj mu okazji do kpienia z ciebie nie reaguj poprostu

Nie że nie ma być kary - mówisz wprost o co Ci chodzi i że Ci przykro, że Cię zawiódł, wjeżdżasz na ambicję ;)

Gość bezsenne noce
Zdesperowana Żona Domowa--> heh jakbym czytała o sobie.. Też czasem potrafię mu zrobić awanturę o takie byle co. To pod wpływem emocji.No i chyba lepiej jest zacisnąć zęby i się nie czepiać o głupoty..

wiec powiedz mu ze go kochasz wtedy jak sie tego najmniej spodzewa wtedy uwierzy .....bo tak to mysli ze swoim pytaniem zymusza odpowiedz...

Gość bezsenne noce
Muszę znaleźć jakiś sposób na tego mojego faceta bo to dłużej być tak nie może. Nigdy mu nie robiłam żadnych problemów gdy wychodził z kolegami. Chciał to szedł. I chyba był to trochę błąd bo mogłam się kilka razy postawić i powiedzieć żeby został w domu.. Ma trudny charakter, to muszę przyznać. Jemu trudno jest się przyznać do błędu. Rozmawiać nie chce za bardzo. Nie wiem jak mam dotrzeć do niego.:(