Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patisonka153

Angielski !!! pomocy :(

Polecane posty

Moim marzeniem jest,aby moje mieszkanie bylo w stylu malej willi . Chcialabym mieszkac nas morzem , na malutkim wzgorzu . W moim malym domku chcialabym , aby byly 3 pokoje jeden duzy goscinny taki , aby mogla zmiescic sie w nim cala moja rodzina . Drugi to salon , a trzeci dzieciecy . Sypialnia mala , ale przytulna , lazienka i kuchnia srednia . Moje mieszkanie powinno byc nastrojowe i kolorowe .Chcialabym miec duzy balkon z widokiem na morze , widziec zachody i wschody slonca .Przed domem ogrodek w ktorym bylo by mnustwo kwiatow plus taras , a z tylu domu ogordek warzywny i sad owocowy .

Gość tlumacze jak potrafie
My dream is that my apartment was in the style I'd like a small villa, we live on a little hill sea In my small house I would like to were three rooms a large guestroom so that she could fit it in. The second is my family room Kid's Bedroom and the third a small but cozy bathroom and kitchen average My apartment should be a romantic and colorful I'd like to have a large balcony overlooking the sea to see sunrises and sunsets before the house was a garden in which to a lot of flowers on the terrace, plus many home vegetable garden and fruit orchard

slepa jestes? juz masz!

ok.nie wiem czy dobrze przetlumaczylam

Ejj najwazniejsze , ze mi pomoglas naprawde dziekuje ;d wazne ze oddam ;d cos nabazgrane ale bd ;)

Gość bemyyylooliiipooop
przetłumaczyłaś jej to z mnostwem bledow... jesli chcesz to w takim stanie oddac nauczycielce nie radze, wogole nie gramatycznie ;)

Gość nie do reki
ile masz lat?

do bemyyylooliiipooop to wez jej lepiej przetlumacz filozofie!

Gość bemyyylooliiipooop
zreszta patisonka, twoj teskt po polsku ma tez mnostwo gramatycznych bledow. ile masz lat 12? nie trawie takiego lenistwa, bierz sie za słownik i sama komponuj...

a to masz ten tekst przetlumaczyc slowo w slowo? i dostalas go od nauczycielki?

Gość bemyyylooliiipooop
@tlumacze jak potrafie przetlumaczenie tak banalnego tekstu to zaden problem, w przeciwienstwie do ciebie nie musze korzystac z interetowego translatora ;], dziewczyna ma glowe to zeby sama myslec, a jej wytlumaczenie ze jej angielski jest kiepski jest naprawde infatylne... jak cale zycie bedzie prosila o pomoc w tak prstych sprawach to g*wno sie nauczy ;)

bemyyylooliiipooop witam Wewo ...poznalam po stylu pisania:D racja mi by to zajelo minute napisanie, ale mi sie nie chce 😭niech autorka da swoja wersje a my jej poprawimy bledy:P

Gość bemyyylooliiipooop
quicksand wtf? jaki k*rwa wewo...? a ty auoreczko napisz tekst po polsu gramatycznie to z litosci moze napisze ci jak powinno byc i o jakiem stylu małej willi mowisz jak, dalsza czesc tekstu przeczy temu? i jaki do cholery jest styll małej willi?

ok, mam jeszcze prośbę. napisałaś to tak niegramatycznie i bałaganiarsko po polsku, że przełożenie tego na j. angielski brzmi jeszcze gorzej. napisz ładnie

Jak już mówiłam mam 1 rok angielski .... Dała nam tekst , który sama wymyslila.. Ja bym napisala to lepiej .. Ale cóż ... wymagania nauczycieli .

@Quicksand to nie ja pisałem. Serio.

Korepetycji udzielam personalnie :D

Jasne ;) Spoko ;p Czasem trzeba wzbić się ponad dachy ustalonych reguł i dać nura w to co inni nazywają szaleństwem .

Gość zuzul
ja Ci pomoge :P