Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołeeeeeeeeeekk

kurs masażu w gowork ktoś był? W jakim mieście. warto???

Polecane posty

Gość rabatka
Kursy w GoWork są dofinansowywane przez PUP jeżeli jesteś bezrobotna.

Gość gość
Nie, go work to naprawde kiepska szkola, jakby tak nie bylo to by tak nachalnie nie reklamowali sie na forach a zle opinie o pracodawcach usuwaja za kase go work choojnia jakich malo

Gość gość
ja bylam na kursie masazu w http://stylstudio.eu/ (lodz). Maja szeroki wybor kursow, do tego calkiem przystepne ceny no i przede wszystkim NAJWAZNIEJSZE - wiedza jak uczyc:)

Gość gość
to gdzie najlepiej w koncu sie zapisac - kurcze powiem wam ze mam dylemat bo slyszalam od kolezanki ze warto tego goworka wybrac bo fajny prowadzacy byl na zajeciach taki pelen pasji. ale tutaj jeszcze o innych miesjcach mowicie.... w czym sa lepsze od gowork .pl ?

Gość gość
Nie wiem skąd takie komentarze... może od konkurencji ;) Tak czy owak ja jestem po dwóch kursach w GoWork i jestem mega zadowolona, profesjonalni wykładowcy na prawdę uczą dobrze.

Gość gość
a na jakich kursach byłaś? powiem szczerze, że bardzo mnie interesuje informacja o tych kursach - napisz coś więcej jeśli możesz.

Gość gość
ja własnie byłem na kursie od gowork i powiem szczerze, ze najbardziej podobalo sie mi to ze tam byla wiedza praktyczna a nie tylko sucha teoria, a dla mnie to jest najwazniejsze, bo potem chociaz wiadomo co zrobic a nie tylko uczenie sie suchych faktow.

Gość Weronilka
Mi taki kurs w gowork otworzył drogę do znalezienia pracy, bo właśnie było dużo praktyki.

Gość nihilika
no ładnie tutaj piszecie o goworku. Na prawdę zaczyna się mi to podobac. Może ktoś się pochwali jak szybko pracę mozna dostać? w sumie to zastanawiam się nad założeniem salonu z masazem i kosemtyką i tak żeby mieć też podstawy tego to taki kurs chce zrobić.

Gość gość
Kurcze poradzcie mi cos proszę . Mieszkam w Niemczech i strasznie się tu nudze , chciałabym sobie zrobić taki kurs masażu ale nie jakiś tam kursik tylko pozadny kurs ,a tu nie znam na tyle języka żeby wszystko pojąć ,i chciałabym w Polsce ale wyjazd na kilka tygodni odpada a latanie co weekend do pl tez chyba nie jest sensowne bo nie jestem pewna czy takie weekendowe kursy są ok . ogólnie jestem zielona w tym temacie i jeśli jakoś tego nie rozwiąże to nie zabiore się za to a bardzo bym chciała

Gość dużaania
Sprawdź sobie kursy w GoWork, może maja jakieś krótkie. Organizują w duzych miastach, ale czasami warto dojechać te parę kilometrów bo szkolenia maja bardzo dobre.

Gość gapcioch33
Byłam na kursie masażu go work, ogólnie bardziej dla siebie, a tak się złożyło, że mi się w pracy przydaje znajomość tej sztuki. Moim zdaniem warto, przygotowanie maja dobre.

Gość martyldda
Taki kurs profesjonalny to się zawsze przyda, zwłaszcza że teraz masaże często wykonuje się dla relaksu.

Gość rubinnekk
Większość dobrych salonów kosmetycznych ma masaże w ofercie. Ja jestem kosmetyczką, ale dodatkowo właśnie taki kurs mam w planach.

Gość haszkin
Jeśli mam sugerować coś konkretnego to Beauty Lux i szkolenia zawodowe. Właśnie na takich zasadach się wszystkiego nauczyłam. Nie radzę uczyć się w miejscach, które uczą wszystkiego - uczcie się u specjalistów z danej dziedziny!

Gość kaposian
Hmm... Ameryki wam nie odkryję - przecież oni uczą wszystkiego więc w zasadzie nawet nie mają możliwości zweryfikowania umiejętności osob prowadzących zajęcia. Szkolenia - tak, ale wyłącznie u fachowców z danej dziedziny.

Gość gość
Odbyłem miesięczny kurs masażu I i II stopień we Wrocławiu poprzez gowork , szczerze nie polecam .Pokazywane techniki sa bardzo wybiórczo, brak wprowadzenia teoretycznego gdzie wracajac do domu trzeba samemu szukac co jak dlaczego. Ja miałem nie przyjemne doświadczenia może ktos inny miał inne . Pozdrawiam

Gość cesarzowa78
A ja byłam niedawno na takim kursie. Straciłam pracę ale chcę wrócić do aktywności zawodowej, dlatego chwytam się każdej szansy. Urząd pracy dofinansował mi kurs masażu we Wrocławiu w http://www.masaz-kursy.com.pl/, teraz tylko czeka mnie zdanie egzaminów i mogę sobie powoli dorabiać taka pracą.

Gość gość
polecam kursy w Akademii Masażu Karuna. Super masaże, super wykładowcy, super opinie, doświadczenie, super nowoczesny ośrodek szkoleniowy z miejscami noclegowymi. Namiary tutaj www.akademia-masazu.pl/ Na kursy do nich przyjeżdżają nie tylko amatorzy ale między innymi fizjoterapeuci i masażyści. Spotkałam tam wielu fajnych ludzi

Gość karolinanowak01
Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale kurs masażu Gdańsk http://biostudio.pl/kurs-masazu-gdansk to rozwiązanie dla osób, które nie mają pracy, chcą zmienić pracę, a przy tym interesują się na co dzień zdrowym trybem życia chcą się rozwijać w tym właśnie ciekawym kierunku.

Gość zuzka9991
Nie byłam nigdy na kursie w tej firmie. Mnie bardziej interesuje Biostudio. Mają świetnych instruktorów. Zastanawiam sie czy nie isć na kurs masażu w Poznaniu - http://biostudio.pl/kurs-masazu-poznan Z tego co widziałam mają oddział praktycznie wszędzie a kurs jest teraz przeceniony z 1800 na 990 zl.

Gość mariszma
Nie ma to sensu - to musi być prowadzone przez zawodowca z wieloletnim doświadczeniem. A kto prowadzi zajęcia w tej szkole? No właśnie, raczej nikt znany. Pamiętajcie, że oszczędność na takich zajęciach jest czysto fikcyjna.

Gość jorteks
Taka szkoła absolutnie nie nauczy cię zawodu. Wszystko co potrafię pochodzi z Beauty lux, to było kilka tygodni nauki, później to już praktyka i doświadczenie. Realnie do pracy jako masażysta potrzebujecie kilku tygodni.

Gość gość
Szkolenia na wysokim poziomie masz np. w Warszawie. Odradzam całkowicie zabieranie się za coś takiego w innych miastach, bo nie kojarzę solidnych szkół. Pamiętajcie, że tutaj nie chodzi o papier, lecz o umiejętności.

Gość harbeks
Zrób zawodowe szkolenie w Beauty lux, poświęć jak najwięcej czasu na rozwój i doskonalenie. Zawód zdobędziesz w bardzo krótkim czasie. Musisz tylko porządnie się w to wszystko zaangażować.

Gość gość
New nails robi masaże z tego zakresu - zawodowe. O ile ktoś faktycznie potrafi się zaangażować to jak najbardziej poprzez same szkolenia może osiągnąć swoje cele - ale wiadomo że jednocześnie wymaga to mnóstwa pracy.

Gość germes
Nie sądzę, aby była to szkoła, która rzeczywiście nauczy masażu - to powinni być specjaliści z danej dziedziny. Sama temat masaży jest bardzo wymagający - chodzi nie tylko o talent, ale również o sprawność fizyczną.

Gość gorters
Wszystko robiłem w Beauty lux, tam miałem robione szkolenie zawodowe i tam się wszystkiego nauczyłem. Z dnia na dzień celów nie zrealizowałem, ale szkolenie zawodowe to naprawdę ogrom pracy - dzięki temu udało się osiągnąć to czego chciałam.