Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdamtopewne

NIE ZDAM USTNEGO ANGLA

Polecane posty

Gość niezdamtopewne

mam maly zasob slow,mimo ze pisemne pisze na ok 70% ale podczas mowienia nic nie umiem. i ten stres,przez stres nawet ta minimalna wiedza ucieka. nie zdam ;( znacie kogos,kto nie zdal?

Gość ola67
witaj w klubie

Gość nauczyciel angielskiego
powiem ci tak: zeby nie dac tego ustnego podstawowego bo zakladam ze taki zdajesz- trzeba byc kompletnym idiota, zerem, nie otworzyc ust po prostu! nie jest mozliwoscia ze ukonczylas szkole i nie potrafisz powiedziec najprostszych zdan :( wiec wylzuj i nie panikuj!

Gość niezdamtopewne
jutro na 14 mam egz. tlyko sie osmiesze. dlaczego mam taki stres? wszyscy podchodza z luzikiem,ja tak sie boje,ze masakra. ludzie? co to ma byc??

Gość niezdamtopewne
przeciez chodiz o to,zeby przekazac informacje... czasem(czesto) blad gramatyczny zmienia sens zdania i nie mam przekazanej inf :( poza tym kilka slow kluczy znac nie bede i kaplica ;( jakas masakra to jest. rozmowki wcale nie sa takie latwe ;;((((

Gość ola67
ej a czy na każdej ustnej w danym roku jest ten sam temat? Czyli jesli ktoś miał ustną dzisiaj to ja jutro dostane ten sam zestaw pytan?

Gość niezdamtopewne
chyba jest taka szansa,ze mozesz dostac ten sam. ale szansa chyba minimalna. jest ktos,kto nie zdal angla???

mi sie trafil najprostszy zestaw chyba :D a z tego co wiem takie same zestawy były wczoraj u nas :) musialabys sie pytac wszystkich zdających wczesniej co mieli zeby wiedziec na co mozesz trafic :P

Gość niezdamtopewne
chyba ze zapi***ole ;(( dlaczego tak musi byc?? ja nigdy nie mialam szczescia wiec wylosuje pewnie jeszcze na dodatek jakis rzeźnicki zestaw. do bani z tym wszystkim ;;(((((