Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Rada dla dziewic 20+

Polecane posty

fACECI KTORZY UCIEKAJA OD DZIEWIC SA NIEDOJRZALI NA ZWIAZEK I LICZY SIE DLA NICH TYLKO TO ABY SOBIE WLOZYC:p

Gość Hani25
hehe,ale wiesz że niektózy z takich są czasami nieźle zmotywowani i potrafią przez dłuższy czas tak mamić,że wydaje ci się że facet mysli o tobie poważnie,że się w tobie zakochał a tu zonk.uslyszy ze dziewica i ucieka

Dlatego tez jesli sie z kims zaczyna, to znaczy jest sie juz z kims to mozna mu powiedziec, wtedy nie ma jakis nieporozumien!:)

Gość gftbhyhjuy
osz koorva :O tu nie chodzi o żadnego jedynego, ale po poprostu o odpowiednią osobę, do której coś czujesz, a przede wszystkim ufasz, i masz pewność, że nie zależy mu tylko na jednym, bo niestety dużo teraz takich facetów, którzy po tym jak dziewczyna się z nim kilka razy prześpi, to mu się znudzi, zostawi ją i szuka następnej, chodzi o to, żeby nie trafić na takiego palanta i nie żałować tego pierwszego razu

Gość gftbhyhjuy
a w prawiczkach nic złego nie widzę, cholernie się cieszę że mój facet był prawiczkiem, nie mogłabym spać z facetem jeśli miałabym świadomość, że kiedyś był w łóżu z inną, tak już mam

no dokladnie, nie wyobrazam sobie bycia z kims kto mial wiele partnerek seksualnych. Taki ktos jest u mnie przekreslony. I tu nie chodzi o to ze kogos potepiam, po prostu uwazam ze stac mnie na kogos lepszego!:)

Gość Hani25
ja też wolałabym kogoś kto przede mną z nikim nie spał.tylko jak tak słysze to wszystko to wydaje mi się,że faceci ktorzy z nikim nie spali chcą sobie znaleźć kawałek dupy który uwolni ich od znienawidzonej cnoty.wolałabym nie trafić na takiego.dla mnie dziewictwo jest wyborem,a nie brakiem okazji

Gość pallomma
prawiczki, które szukają tylko dupy muszą być niezłymi desperantami, a zdesperowanie u faceta łatwo jest wyczuć, po prostu unikaj takich

Gość Hani25
byłam chociaż w krótkich,zawsze jakoś trafiałam na palantów, którzy jak się orientowali to uciekali w siną dal

Gość echecceeee
o matkooo darker - kolejny desperat na kafe :O tak trudno zrozumieć, że nawet jak nie była w związku to miała proponowany seks i mogła już dawno to zrobić? zresztą jeśli kobieta nie jest pasztetem to zawsze znajdzie chętnego, ja np. nie byłam w związku powaznym nigdy, ale miałam propozycje tzw. 'wolnych' związków a wiadomo na czym taki polega, więc skoro odmówiłam to moje dziewictwo jest wyborem

Ja trafialam zawsze na takich co liczyli tylko na jedno... i kto tu mowi o uczuciach prawdziwych? Teraz trafilam na innego i jestem z nim juz dlugo i jest ok:) Takze ty napewno tez znajdziesz, isnieja jeszcze "normalni" faceci:)

Ja uwazam ze niektore osoby wlasnie mialy wiele zwiazkow, powaznych lub troche mniej i napewno bylo wiele okazji ku straceniu dziewictwa! Jednak jesli nie zdecydowaly sie to oznacza ze to jest ich wybor, bo okazje byly

Gość Hani25
nie wiem,watpie czy sa normalni. to się zgadza,przecietna dziewczyna zawsze znajdzie faceta na seks,nie musi za bardzo szukać.baa,nawet ci ktorzy szukają niby wielkiej milosci szsukają tak naprawde jednego. nie wiem czemu przyviagam facetów ktorzy myślą że po jednym spotkaniu bede planować już z nimi wspólne wyjazdy weekendowe (wiadomo o co chodzi).Czemu ja?!

Gość pallomma
oh jakim zdesperowanym trzeba być żeby korzystać z takich stron... poza tym już samo to, że szuka w kobiecie tylko dupy świadczy o tym, że widocznie czuje sie źle ze swoim prawictwem i wpływa to na jego (niską)samoocenę w tej kwestii lub frustrację, skoro chce tylko jak najszybciej 'zamoczyć ogóra' i nie szuka normalnych związków jak wiekszość osób w tym wieku,

Gość pallomma
zresztą na kafe wszystkie prawiczki są mniej lub więcej zdesperowane z tego powodu i nie mówią o niczym innym jak o seksie, którego nie doświadczyli

ale tez tak mialam! Teraz z tym ktorym jestem dobrze mi sie uklada poniewaz tak jak ja on rowniz mial za soba tylko nieudane zwiazki. Po prostu nie byl gotowy na cos powazniejszego, teraz kiedy dorosl to w sumie bardziej chyba mu zalezy niz mi:) Nie mowie ze on nic dla mnie nie znaczy, bardzo mi na nim zalezy:) po prostu jak sie poklocimy to wlasnie on zawsze dazy do tego zeby znow bylo dobrze, nie pozwoli zlego slowa o mnie powiedziec, zawsze mnie wspiera:) Takze zycze ci rowniez tego samego:)

Gość Hani25
Darker,jeśli są w związku to wyjazdy weekendowe są ok,ale jeśli widzisz sięz kimś raz i po jednym spotkaniu dostajesz takie propozycje to już wiadomo czego facet szuka.Ehh Darker,mało wiesz o kobietach najwidoczniej

Gość Hani25
no wlasnie,bo z jednej strony ja wolałabym prawiczka ale jeśli wiekszość szuka tylko kobiety żeby ich od tego prawoctwa uwolniła to juz niech lepiej idą sobie do agencji.żadna kobieta nie chce byc przedmiotem sluzacym tylko do jednego.może to jest powód bycia prawiczkami

Gość Hani25
jesli je traktujesz przedmiotowo i wyglaszasz takie monologi to wcale się im nie dziwie.ja bym uciekała mimo,że sama nie mam doświadczenia i wolałabym kogoś tez ez doświadczenia.ale napewno nie desperata

Gość echecceeee
czy reframing czy sraming - prawda, jest dokładnie tak jak napisałes, tyle ze nie na ulicy i nie odrazu, ale np. na dyskotekach, obozach itd. często padają takie propozycje, poza tym w niejeden chciał być ze mną w związku, na powodzenie nie narzekam, ale po prostu nie chcę, bo nie czuję potrzeby, poza tym jestem wybredna i na razie żaden nie spodobał mi się na tyle, żebym chciał z nim być

Gość tosia_w_czerwonych_majtkachh
ale o czym wy gadacie, jeszcze nigdy nie spotkałam się z sytuacją żeby jakiś wolny facet odmówił kobiecie, albo żeby ta musiała go prosić żeby się zgodził :P

Gość echecceeee
czyli miałam poniekąd rację, nawet jak nie zdesperowany, to na pewno nie obiektywny

To idz na ksiedza, pokusy ic nie bedziesz SKORO KOBIETY CI ZBRZYDLY:D

Gość echecceeee
nieobiektywny co do kobiet -----> na jednej sie przejechałeś, to teraz wszystkie są zue

Gość Hani25
Skoro kobiety są złe itd to co Ty u licha robisz na babskim forum??he?

Gość ja mialam 21
jak stracilam dziewictwo i jestem dumna z tego!!!!

Gość Hani25
Są bo wchodzisz i trujesz e kobiety są złe.To jakaś twoja terapia?

Gość Hani25
Darker,denerwujesz mnie.Jesteś na wiekszości tematów i pierdzielisz w kółko to samo.Nic dziwnego,że nikt Cie nie chce no!!

Gość echecceeee
tak czy siak jesteś nieobiektywny, czemu u facetów często wygląda to tak, że jak jakaś go zawiedzie to odrazu staje się szowinistą i kobiety traktuje jak jakiś 'podludzi'? rozumiem uraz, ale trzeba być ograniczonym żeby na tej podstawie oceniać wszystkie kobiety i wyżywać się w necie wyzywając je od najgorszych albo piertolić jakieś szowinistyczne teksty