Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienorozwalilimnied

ja pierdziele ... padlam ...

Polecane posty

Gość nienorozwalilimnied

chce mi sie smiac :D Nie chcialo mi sie pisac referatu na zaliczenie przedmiotu na studiach no to napisalam do osob, ktore oglaszaja sie w internecie ... wiecie jaka cene mi podali za 10stronicowy referat ? Jak uslyszalam cene to padlam ... aha wlasnie koncze pisac referat wlasnymi silami. Koszt (10zł) : tiger na wzmocnienie + bilet do biblioteki :)

Gość Ja też ;)
padłam :))

Gość no ile ...
150 zl ?

Gość nienorozwalilimnied
Ok! No to srednio podawali 350zl ... dla mnie to cena masakryczna. chcialam tylko zwykly referacik, a ci w moim odczuciu podali cene jakbym co najmniej prace licencjacka chciala napisac :P

Gość bez_nika
ona nie może odpisac bo padła:( pewno nie dosięga klawiatury z podłogi:O

Przynajmniej by Ci napisali taki, że czytając go padłabyś z wrażenia ;) A tak to padnie nauczyciel z bezradności ;)

Pamietam do dziś minę koleżanki z klasy która kupiła prezentację maturalną,gdy się okazało,że uzyskała tyle samo punktów co inna,powiedzmy niezbyt rozgarnięta dziewczyna,która swoją pracę napisała sama.Uwierzcie mi,ta mina była bezcenna

Gość nienorozwalilimnied
Tak do 150 zl maxymalnie bylam w stanie dac ... ale cene ktora podali to lekka przesada ;/

Gość nienorozwalilimnied
O leasingu. Juz mam prawie skonczony :)

Gość copernik
a mnie ta cena nie dziwi w ogóle zwłaszcza że dostajesz to jeszcze w wersji elektronicznej i nie musisz przepisywać uważam że ważne jest potrafić cenić siebie, swoją pracę, swoją wiedzę i swój czas ja bym tyle zapłaciła z palcem w nosie bo przez czas jaki bym musiała poswięcić na napisanie tego zarobiłabym trochę więcej więc i tak wyszłabym do przodu