Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...crazyyyRuda...

CZY UWAŻACIE, ŻE TA LASECZKA JEST BARDZO ŁADNA?PODOBA WAM SIĘ?FOTO

Polecane posty

Gość ...crazyyyRuda...

CO MYŚLICIE O LASECZCE ZE ZDJĘCIA? CO JEST W NIEJ NAJŁĄDNIEJSZ, CO NAJBARDZIEJ WAM SIE PODOBA? OCEŃCIE FIGURE, BUZIE, STYL... TYLKO KLUTURALNIE I MIŁO;) A NAJLEPIEJ PROSZE O WYPOWIEDŹ FACETÓW http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a4e35839fbfe1c8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/336af3211401f171.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55e6c579fffdaa71.html

Gość MA PRZEPIEKNE ZIELONE OCZY
NIETUZINKOWE BARDZO PEŁNE, ŁADNIE ZARYSOWANE USTA ŁADNĄ CERE JEST WYSOKA MA ŁADNE DUŻE PIERSI DŁUGIE NOGI JEST SEKSOWNA

Po co farbujesz włosy ? Przecież ta farba jest tak samo żrąca jak ta do ścian. Za 20 lat będzie problem ...

Gość u89y
Warto zrzucic pare kilo, dopracowac delikatny makijaz i nie bedzie zle🖐️

Gość efwgRGEWGGR
masz potencjal bo buzia calkiem ladna ale wg mnie fatalnie sie ubierasz - styl blisko dolnej granicy, no i glupkowate miny oraz Twoj post swiadcza o tym ze posiadasz niemale mniemanie o sobie :O doradzam wiecej pokory i inwestycje w lepsze ciuchy i porzadny makijaż bo cera jest kiepskawa. jestem kobietą :classic_cool:

Gość ZAZDROŚNI JESTEŚCIE?
ŚMIESZNE BRZYDKI TO MOŻE BYĆ KTOŚ Z ORLIM NOSE, WĄSKIMI USTAMI,CZY ZEZEM, TRĄDZIKIEM

dla mnie niespecjalnie, ale po co o gustach dyskutować...a zazdrościć urody to ja mogę np. Jessice Albie...

Gość hhhhhhh
mogłaby trochę schudnąć jest ładna ale na pewno nie piękna

Gość efwgRGEWGGR
ahahhahahhahahhaha :D

Ok, ja sie wypowiem- facetem nie jestem. farbe szybko zamalowac inna, ciemnym brazem, albo kasztanem,bo taki kolor nie pasuje do mlodej buzi, i wyglada "tanio". Dziewczyna ladna, tylko niepotrzebnie przerysowana. Buzia przyjemna, sylwetka ok. Stylu nie ocenie,bo go ta osoba po prostu nie ma. Niestety tandeta, co to w ogole za swiecace materialy? Satyna? I to z falbana? :O Gladka MATOWA! sukienka z tymi butami,wlosy uczesane jak na 1 foto i bedzie super!

Gość kleox
Jestes zalosna. Po pierwsze dlatego, ze juz w drugim poscie piszesz pod innym nickiem, jaka to ty jestes piekna. A po drugie, bo nie mozesz zniesc falii krytyki i znowu zmieniasz nicka. Podsumowujac :classic_cool: przecietna z wygladu, kiepska z charakteru.