Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyllyna

Szafirowe soczewki kolorowe. Miał ktoś?

Polecane posty

Gość pyllyna

Lub inne kolory... i jak wrażenia? ;}

Gość ja mialam
szafirowe z ciemna otoczka. robily wrazenie, a jaki masz kolor oczu? ja moglam sobie na nie pozwolic bo naturalne mam szare

Gość pyllyna
ja też mam szare. A jak to jest z tą dziurką na źrenice? Serio jest tak, że po bokach wychodzi naturalny kolor? ;/

Gość ja mialam
no co ty mi nic nie bylo widac :P moze to zalezy od firmy, ja nie pamietam z jakiej ja mialam. mialam takie na miesiac noszenia :)

Ja miałam ale polecam tylko z J&J. z bausha są okropnie nienaturalne. A nic nie wychodzi po bokach jak są dobrze dopasowane:)

Gość pyllyna
właśnie ja dziś kupiłam na szkla.com takie soczewki miesięczne.. FreshLook ;) kurcze martwie się właśnie o te dziurki najbardziej ;p a poza tym to jak się w nich chodziło? Gdzieś wyczytałam, że podobno zmieniają barwe... np. sygnalizacji świetlnej .. ale wydaje mi się to totalną bzdurą ;D możesz coś więcej o nich napisac? ;] byłabym wdzieczna.

Gość ja mialam
a tam piepszenie, nic nie zmieniaja :) moze Cie tylko troche glowa bolec na poczatku, ale to normalne, tylko nie spij w nich bo popsujesz oczy :) aha i jak bedzie Cie cos draznic to od razu zdejmij i przemyj plynem, dopiero zaloz ponownie :)

Fresh look:( ooochooo....no ja też je miałam ale załozyłam tylko 2 razy. Moje z Jonsona nosi się znakomicie,już 3 lata nosze. Kupuj kobieto na emarket hamerlik. Barw nie zmieniają. Na hamerliku kupuje tez już ze 3 lata, taniej nigdzie nie ma.

Gość pyllyna
No raczej... ;) a to prawda, że w tych całkowicie zmieniających barwę oka można chodzić tylko 3 godziny? Dziwne mi się to wydaje.. ale też natknęłam się na takie wypowiedzi. Kurcze kupuję je na miesiąc i mam zamiar chodzić w nich conajmniej 10 godzin dziennie... A jak to jest z tą średnicą? Chodzi mi o to... czy między 14.0 a 14.5 jest wielka różnica?

Gość karolinaa18
TakeAGift.pl to portal, dzięki któremu użytkownik może stać się posiadaczem wymarzonych nagród, poświęcając tylko trochę swojego czasu. Wystarczy zarejestrować się, zbierać Starsy i cieszyć nowymi gadżetami. Rejestracja w portalu Rejestracja w portalu TakeAGift.pl jest prosta i całkowicie bezpłatna. Każda pełnoletnia osoba i osoba nieletnia, która ma przynajmniej 13 lat i posiada pozwolenie swoich prawnych opiekunów, może w kilka minut założyć konto i brać udział w niesamowitej zabawie. REJESTRUJCIE SIĘ Z TEGO LINKU http://www.takeagift.pl/polecam:20064 dla was to chwilka a mnie może pomóc

Gość yyy4345uujij
ja mialam filoteowe nic mi nie zmienialy kolorow i nie widac bylo moich teczowek pod spodem

Gość yyy4345uujij
aha i mialam te, calkowicie zmieniajace kolor, i chodzilam caly dzien na luzie

Gość pyllyna
A jak jest z tą średnicą? 14.0 i 14.5 to wielka różnica? Czy to wygląda tak jak na linijce? ;p bo te właśnie mają 14,5 co zamówiłam... a te co nosze codziennie, normalnie, nie kolorowe właśnie nie wiem ile mają bo wyżuciłam opakowanie a zostawiłam same blistry.... Podobno często się zdarza, że kolor wychodzi poza tęczówkę?

Gość pyllyna
halo :>

Gość pyllyna
???? :)