Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika z piernika

seks w zwiazku na odległosc??????

Polecane posty

Gość monika z piernika

mieszkamy z chlopakiem prawie 500 km os siebie, ja mam 20 lat on 21, widujemy sie srednio raz na miesiac, czasem rzadziej - wiadomo studia, nauka itp. i teraz pojawia sie problem bo z powodu dzielacej nas odlesgłosci nie mozemy ze soba czesto przebywac. i tu nasuwa sie moje pytanie... bo jesli ktos mieszka blisko widuje sie codziennie i dajmy na to idzie do lozka z druga osoba po 2-3 miesiacach zwiazku to to jest normalne. a w moim przypadku? nie chce aby to sie przeciagalo nie wiadomo ile, bo mu ufam i chce sie z nim kochac ale boje sie ze mnie wezmie za łatwa jesli bede chciala uprawiac seks przy naszym 4-5 spotkaniu (jestemy razem 3 miesiace). co wy o tym myslicie?? przez to ze jest to zwiazek na odelglosc potrzeba wiecej czasu aby sie poznac, bo spospobnosci ku temu jest mniej:(

Gość asdasdadaa
i ty to nazywasz związkiem? :) przez rok czasu spotkacie się 12 razy ;)

Gość monika z piernika
mam rezygnowac z milosci tylko dlatego ze dzieli nas te 500km? od kiedy wg ciebie zaczyna sie zwiazek? i do jakiej odleglosci dzielacej dwoje ludzi zwiazek jest zwiazkiem? jak sie widujescie codzinnnie - to zwiazek, jak raz na 2 tyg - to juz nie??

Gość asdasdadaa
zacznijmy od tego, że nie ma mowy o miłości gdy 2 ludzi spotyka się raz na miesiąc.

Monika ja mam faceta ktory mieszka 400 km ode mnie. I mialam te same dylematy. Jestesmy juz razem prawie 2 lata i tez widujemy sie raz na miesiac raz na 3 tygodnie. Wytrzymalismy i jak on skonczy studia zamierzamy zamieszkac razem. Jesli chodzi o seks to postanowilam przyspieszyc i kochalam sie z nim juz na 2 spotkaniu, nie wzial mnie za latwa ani nic takiego, rozumial ze dzieli nas tyle km ze chwytamy dzien no i nie wiem czemy ale wiedzialam ze to ten. Dzis planujemy juz slub i skonczy sie na tym ze to on sie przeprowadza do mnie.

Moniu na co dzień jest tyle problemów w związku na odległość że to co sobie pomyśli czy nie pomyśli chyba nie ma większego znaczenia. Z własnego doświadczenia powiem tyle. Z tych okruchów czasu jaki macie dla siebie musicie wykorzystać każdą sekundę na budowanie Waszych relacji (obojętnie czy przez seks czy cokolwiek innego). I nie przejmować się kto co o tym myśli :)

Gość Popieram wpis pilozopha
:-)

Gość rozlane mleko
asdasdadaa, "nie ma mowy o miłości gdy 2 ludzi spotyka się raz na miesiąc" - ciekawi mnie jaka jest wg Ciebie ta granica. Może lepiej powiedzieć, że nie ma mowy o miłości jeżeli odległość przekracza długość?

Gość monika z piernika
philozoph - dzieki🌼

@rozlane mleko: czyli co, jeśli partner jest dalej niż 20cm to już nie jest miłość? @autor: seks w zwiazku na odległosc?????? chyba masturbacja...