Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gageaggae

KTOS ma tak jak ja? Patrzycie ludziom prosto w

Polecane posty

Gość gageaggae

oczy? Bo ja jakos nie moge tak dluzej:)

ja wcześniej nie potrafiłem patrzyć w ogóle w oczy ale teraz jakoś potrafię przez chwilę ;p

Gość Twoja teeeśściowaa!!!
czesto mi sie zdarza zzzze patrze naaa policzko albo na nos:D alena oczkaaa rowniez :):)

Gość Pani Deep
zależy czyje to oczy;) bo jak..:classic_cool: to długo nie umiem;) spuszczam wzrok potem znowu patrzę;) a do sklepowej w warzywniaku patrzę cały czas;);

ja potrafię patrzeć bardzo długo :classic_cool: ;) i najczęściej to nie ja pierwsza odwracam wzrok :P lubię czuć tą wyższość :D

Gość gagerga
nie wiecie od czego to zalezy? ja nie moge wogole dluzej patrzyc w oczy ale chcialabym:D:D

Gość gagerga
vvv

Gość jak się zakochasz
to się będziesz wgapiać:)

Gość y4y3y6365
Patrzenie prosto w oczy, bez mrugania czy odwracania wzroku to po prostu wyzwanie i jest pozbawione sensu w normalnych, codziennych kontaktach. Jeśli ktoś tak robi, to oznacza że ma zaburzenia emocjonalne i podbudowuje się tanim kosztem. Najlepiej jest zachowywać się naturalnie. To właśnie świadczy o niewymuszonym sposobie bycia czyli o pewności siebie. Zatem, trochę patrzysz, trochę nie, dodajesz mimikę... Wyrażasz, co chcesz a nie do czego siebie zmuszasz.

Gość oczyoczyy
patrze się prosto w oczy każdego przechodnia, faceci pewnie mysla ze mi sie podobaja, dziewczyny ze podziwiam ich urode, a prawda jest taka ze poprostu juz tak mam ze nie patrze na czyjes policzki czy buty tylko proosto w oczy. Niestety ubolewam bardzo nad tym ze sama nie potrafie zniesc dlugo czyjegos wzroku, zwlaszcza mezczyzn i poprostu spuszczam oczy jak dziewica :D ale coz, peszy mnie to.