Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cristian84

powiedzcie mi dziewczyny taką jedną rzecz?

Polecane posty

Porządnych kobiet jest naprawdę bardzo dużo. Wszystko zależy od tego w jakim środowisku się przebywa. Poza tym im więcej siedzę na tym forum tym bardziej wątpię w życie. No ale na szczęście mądrości użytkowniczek Kafe nie są wyznacznikiem:P Bez urazy oczywiście dla tych normalnych;)

Cristian-jajecznicy nawet nie zrobisz?? Jakiegoś omleta albo coś. No już w ostateczności możesz zabrać do restauracji, ale to już co innego...

więc przepraszam za błąd "porządnych ":)fakt gafa....

A ja chcę porządnego brutala. Co nie podrywa tekstami typu "chodźmy się pobzykać", nie idzie na szybki numerek z laską z dyskoteki, jest wierny, czuły i delikatny ale jak trzeba będzie umiał mnie porządnie zerżnąć :D

kredka---> tym swoim pierwszym postem ujęłaś chyba meritum sprawy. właśnie tak jest. ale to hipokryzja czysta to raz, a dwa jeśli panna nabija sobie w ten sposób licznik facetów z którymi spała to staje sie mało wartościowa dla normalnego faceta. Znowu ta sama --> no średno, coś tam ogarnę by brzucha zapełnić no ale strite-gotować nie umiem..

hailie -> Miałam przeczucie, że to jakieś science-fiction :D Szkoda ale nadziei nie tracę :D

hailie ---> w Erze? ale w jakiej strukturze, zarząd, sprzedaż, obsługa klienta, IT ??? :D nie żartuj, są jeszcze tacy... ja tam nadal mimo iż zawiodłem sie na kobietach z deka to wierze że spotkam tą wymarzoną-porządną na całe życie :-)

Dlatego napisałam, że porządny mężczyzna powinien szukać porządnej kobiety. Gdybym ja była facetem nie tknęłabym dziewczyny, dla której seks to pryszcz, nic wielce znaczącego i można to zrobić z byle kim. Zresztą to działa w dwie strony- jako kobieta w życiu nie związałabym się z za przeproszeniem jebaką. Brzydzę się takimi ludźmi. Mogę mieć takich znajomych, rozmawiać z nimi, ale w związek nigdy bym się nie wdała z kimś takim.

cristian, oczywiście to był żart. Wiem, że są tacy faceci, mam nawet kilku wśród kumpli :) Porządni, sympatyczni, ale te kurwiki w oczach też są :classic_cool: Wbrew pozorom i wszechogarniającej nas obecnie kulturze seksu, są jeszcze zarówno mężczyźni jak i kobiety, dla których seks z osobą, którą się kocha, długo zna, szanuje i ufa jest czymś o niebo lepszym i jedynym wyjściem :) Jasne, że wiele razy można się zawieść na kimś. Lecz jak mawiają: no risk, no fun ^^ Jeśli stracimy wiarę w to, że tam gdzieś ktoś czeka na nas i tylko na nas, to nic nie będzie miało sensu :)

Kredka -> Ja też nie. Nie chodzę do łóżka z przypadkowo poznanymi kolesiami, na imprezach itp. Ale lubię bawić się, pić, lubię dobry seks i wiele nie porządnych rzeczy z nim związanych. Jestem wierna i chciałabym trafić na podobnego faceta, którego skrócony opis podałam wyżej :D

kate21, to, że ktoś lubi ostry seks i ma sporą fantazje erotyczną nie znaczy, że bzyka się z kim popadnie :D Właśnie o to chodzi, aby mieć świetny, urozmaicony seks z kimś, kogo się kocha ;) No i jeszcze kwestia dopasowania.

No właśnie o to mi chodzi! Szukam faceta podobnego do siebie.

CASIA ciebie nie mówiłam tylko cristiana64 na inny topik pod prysznic

o kurcze z wrażenia mi się cyferki pomyliły 84

PETROLKA CHODZILO MI WLASNIE O CRISTIANO A NIE O MNIE....ALE PRYSZNIC?NIE WPADŁABYM A JA TEZ MOGE SIE POLAC WODA??????????? ;)

No ale gdzie wszystkie oburzone "wyzwolone" kobiety twierdzące, że jeśli się nie śpi z wieloma to się jest beznadziejnym w łóżku??:P

to jest inny topik CASIA tam jest kotka że nudno na kafe

diabliczka 78 tu i tam jak kot z pęcherzem hehe

hailie --> napisałaś że ważne jest dopasowanie. i jakież to prawdziwe co napisałaś. dopasowanie wraz z uczuciem. wiesz, ja najbardziej byłem spełniony jak kochałem i byłem kochany i byliśmy dopasowani, zresztą myślę że prawdziwa miłość sprawia że człowiek jest dopasowany. i tu wysuwa mi sie kolejna teoria. bo jeśli jest taki prostacki podryw to i ten seks jest bez żadnej jakości a takie byle co. skoro poziom flirtu jest na nachalnym obłapianiu to w głowie faceta jest niewiele a jak jest nie wiele to i uboga fantazja. to samo sie tyczy kobiet co lecą na taką tandete, same również pewnie nie mają nic ciekawego do zaoferowania. kredka---> no właśnie, pewnie nie mają kontrapunktów do naszej dyskusji;-) albo lansują sie na fotkach czy sympatiach licząc komentarze do plastikowych zdjęć, bo nie oszukujmy sie ale to taki typ panien jest co ich kręci prostacki podryw. lorika --> to ziewaj gdzie indziej jak Cie to nudzi, a jak zauważyłaś ładnei sie rozwinął z mądrymi wypowiedziami. pozdrawiam 🖐️

Gość Krystian
Ja umiem dobrze gotować, za to szczęścia nie mam do kobiet...zawsze trafiam na " zołzy". Ale tak to bywa, wszystkiego mieć nie można:)

Gość Krystian
Nie jeśli są nimi przez większość swojego czasu....:)