Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthełe

Boski instruktor z prawa jazdy!!!

Polecane posty

Gość Samanthełe

mieszkam w dość małym miasteczku(poniżej 20tys mieszkańców), często zdarza mi się wychodzić na miasto na zakupy, albo na spacer, czasem załatwić jakieś sprawy.. no i zawsze po mieście kręcą się samochody z ośrodków nauki jazdy :) często patrze kto siedzi za kierownicą różnych samochodów i widze wiodący za mną wzrok kierowców :D hehe ale ostatnio moją uwagę przykuł wzrok jednego przystojnego instruktora jazdy! :) po prostu.. takie oczy to zdarzają się raz na miliard :D jeszcze patrzał w taki ciepły, lekko smutnawy, albo stęskniony sposób.. :D po prostu wymiękłam :D okazało się, że to samochód z ośrodka, w którym już zakończyłam kurs, z innym instruktorem. ;) ale musze jeszcze czasem przychodzić do ośrodka, żeby rozwiązywać testy i dzisiaj właśnie tam byłam i przyszedł ten facet.. :D jest wysoki, ma ładny, męski głos, wypowiada się bardzo z sensem, troszczy się o babcię, ogólnie taki energiczny, przebojowy.. jednak chyba jest sporo starszy ode mnie. Ja mam 20lat, a on wydaje mi się coś koło 30stki... Widziałam jak patrzy na mnie i się uśmiecha.. :D oczywiście nie sposób nie odwzajemnić tak słodkiego uśmiechu :D Nie mam pojęcia jak ma na imię, szukam na stronie ośrodka, ale chyba nie ma tam żadnej informacji, niestety... Jeszcze przez kolejne 3 dni będę chodzić do ośrodka w sprawie testów, mam nadzieję, że go spotkam.. :P zupełnie nic o nim nie wiem. Gdybym wiedziała COKOLWIEK to podbijam do niego. :D ale nie wiem, czy ma dziewczynę :o poza tym to instruktor.. pewnie ma mnóstwo ładnych kursantek :P ciężka sprawa. :D

Gość megg24
1. wszyscy instruktorzy mamia malolaty 2. on na pewno jest zajety i dla ciebie nie rzuci tej z ktora jest\ 3. faceci ogladaja sie nawet za niezbyt fajnymi laskami 4. koles poprostu moze byc mily i patrzec tak jak na ciebie na inne laski wiec wyluzuj mala

Gość zran go tak jak on ciebie
kolejan naiwna i zadufana w sobie dziewka z malej miesciny :P haha. w duzym miescie nikt by sie za toba pewnie nie obejrzal... :P