Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylabejdaaa

Nie rozumiem czemu to zrobił!!?? PROSZE POMÓZCIE!!

Polecane posty

Gość 10 miesięcy temu
pewnie dała mu duupy i liczyła na profity. Przeliczyła się, to teraz próbuje go wrobić ze niby gwałt buhahaha, będziesz się w piekle smażyć, a szatan będzie posuwał twój odbyt regularnie na zmienę z innymi diabłami

Gość bylabejdaaa
nienormalny wpis........................... Bede sie za Ciebie modlic

Gość bylabejdaaa
Ja go znałam 3 lata. najporządniejszy, wierzący dobry wspaniały uczynny czlowiek. Traktował mnie jak księżniczke, bylam ....... bylismy dla siebie wszytskim Mial trudne dziecinstwo, strasznych rodzicow.... wspieralismy sie nawzajem bardzo sie kochalismy ale..........................eh nie wiem nie wiem nie wiem co mam robic wiem ze jest teraz gdzies sam i mysli caly czas o mnie a ja ao nim a jednak nie mozemy byc ze soba;(

Wiesz co to idź do niego i niech cie dalej gwałci jak jesteś taka głupia;] miłość miłością ale wszystko ma swoje granice.Dobranoc.

Gość bylabejdaaa
;(

No niestety ale ta dyskusja jest bez sensu bo i tak widać,że chcesz do niego wrócić i generalnie tak pewnie będzie.Możesz liczyć na to że się zmieni podobno ludzie się zmieniaja ale widać po tobie że jesteś krucha skoro martwi cię to że on jest sam i myśli o tobie

Gość bylabejdaaa
waroem@op.pl

Gość bylabejdaaa
:(:( nie wiem co ja mam robic Wy doniosłybyscie na swoja pierwsza i jedyna miłosc????????????

Gość jaromir fozgen
przyrzekalismy sobie że po slubie ... takie mielismy zasady ---------możliwe, że to były jedynie Twoje zasady Naprawde to sie jeszcze zdarza w dzisiejszych czasach......... ---------ale nie w Twoim wypadku Slub miał być po 4 latach odkad sie poznalismy...... Zgodził sie na "chodzenie za raczke " jak to nazwałas.... nie wspominał ze czegos chce wiecej!!!!! ----------nie wspominał? może nie miał odwagi, bo tak byłaś przekonana do tego, że razem dzielicie zasady nie trzeba wielkiej wiedzy i wyobraźni by się domyślić, że mężczyźni zazwyczaj chcą czegoś więcej nie pochwalam oczywiście jego zachowania, zrobił źle, wyrządził Ci krzywdę, złamał zasadę od której nie ma odstępstwa: nic na siłę ale Ty jednak igrałaś z jego namiętnościami jego błąd, że nie uwiódł Cię na tyle skutecznie, żeby Ci się same uda rozsunęły ehh

Gość bylabejdaaa
ale Ty jednak igrałaś z jego namiętnościami co to znaczy do choooooolery????????????????????????????????

Gość fik
bylabejdaaa - a wysyłasz jeszcze nagie fotki za doładowanie?. Ty wiesz o co chodzi.

Gość bylabejdaaa
nie wiem..... DEBILE. eh:(:(:(

Gość fik
Do wczoraj wpisując Twój E-mail w google możnabyło znaleźć ciekawe ogłoszenie, tego linka nie mam bo po co mi, ale prawdę mówię. Co nie wyklucza, że to co piszesz teraz jest prawdą.

Gość bylabejdaaa
no jasne... NIE MASZ CO ROBIC TO SPADAJ Z FORUM I TYLE. Nudzi Ci sie Sedesie czy innym tam NIEZNAJOMY Z ŁODZI?

Gość pot
pewnie za bardzo wyzywająco była ubrana, sama go podpuszczała no i jeszcze on był napalony ziołem....

Gość pot
A on jest bogaty?

Gość bylabejdaaa
nie odpowiadam na takie pytania;];] juz ja wiem co wy chcecie zrobic!;]