Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ah wciągne średnią z...

Kto ma w domu zmywarke ???????

Polecane posty

Kupić czy nie ? Jest to ekonomiczne rozwiazanie, czy nie dla opcji 2 osób ??? To że wygodne to przypuszczam :) poradźcie jakie macie modele i czy jestescie zadowolone...

Gość kupić koniecznie

Ale napiszcie coś więcej...

My mamy, znaczy moja rodzina nas jest dużo bo z rodzicami 7 :) Więc nam to się opłaca !!

Gość 2 os i zmywarka
jak gotujesz to kup 60 tke bo do wezszej to Ci nic nie wejdzie

W tyg nie gotuje... cos tam troche pichce ale najgorsze sa weekendy kiedy mam wrazenie ze nic tylko myje garki wkoło ;(

Gość iwka36
Ja ma zmywarke, a jest nas tylko dwoje, to super wygoda,to taka samo potrzebne urzadzenie jak pralka automatyczna.

Gość rozlane mleko
Super temat w kategorii "życie uczuciowe". Ale ponieważ "nic co ludzkie...." podzielę się swoimi przemyśleniami. Ludzie wymyślają różne urządzenia, aby żyło im się łatwiej. "Kupić czy nie ?" - w kontekście tego co napisałem powyżej, pytanie jest bez sensu. Jeżeli już o coś pytać to o to co dalej. Nasze dzieci mają zmywarkę, my nie. Do swojej kuchni nie wstydzę się wpuścić nikogo (zmywamy na bieżąco). U nich 9 na 10 razy pojawia się jakieś takie zażenowanie. Bo prawie zawsze cała kuchnia zastawiona jest brudnymi garami. Bo jeszcze nie uzbierało sie na pełną zmywarkę, bo chociaż już się uzbierało to nie było czasu na opróżnienie zmywarki po ostatnim zmywaniu, albo naczynia są jeszce mokre, czy gorące i musi uplynąć trochę czasu by móc jej wyjąć. Nie mam żadnej wątpliwości co do tego, że jest to fajna rzecz. Ale podobnie jak przysłowiowy sierżant w wojsku, mówię do siebie ta, jak on mówił do rekrutów: " wódka jest dla mądrych ludzi; ja na ten przykład nie piję!"

Gość aaa....aa
ja mam bosha. To najlepsze urządzenie w moim domu. Polecam!!!!

jak droga woda to sie opłaca ,bo naprawdę niektóre mało jej zużywają ;)ale to zależy jak Ci się będzie kalkulowało ;) bo jeśli nie masz czasu i masz drogą wodę np 20zł za metr sześ,czy kubik jak wolicie to sie wtedy opłaca :) jeśli masz strasznie twardą wodę to trzeba pomyśleć o dodatkowych środkach na kamień

"ja mam żelazko" - Gdybym to ja wiedziała , żeś tak bogaty z domu :p :D Odnośnie tematu : jeśli zmywarka to tylko Bosch .

Gość rodzine mam 3 osobową i mam
zmywarke indesit z tym ,ze zakupiona w niemczech ....Pracuje juz 4 lata nic sie nie dzieje .Szeroka 60 cm .Niby nic ale za wode rachunki porównuje z moją bratowa tez 3 os rodzina i oni maja np 230 za wode a ja 119 zł ...(co dwa miesiące) jest róznica .

Gość no co do marki sprzetu to
dyskusja bez końca ....Ja mam najzwyklejszą tez kupiona u niemców ale jakościowo chyba lepsza od kupionego w polsce np Boscha Za granicą są jednak bardziej zaostrzone wymogi jakościowe sprzętu i nie tylko sprzętu .chemie tez kupuje niemiecką .Mieszkam przy granicy więc nie jest to kłopot dla mnie

Gość może oni się kąpią codziennie
a ty raz w tygodniu :classic_cool:

Odnośnie tematu : jeśli zmywarka to tylko Bosch " Tylko "MIELE " to jest bezkonkurencyjny producent zmywarek tylko ze troche trzeba za nia wybulić ja mam żelazko" - Gdybym to ja wiedziała , żeś tak bogaty z domu" imperia mam jeszcze młynek elektryczny do kawy ;) Mysle ze to juz przesadza o mojej atrakcyjnosci w 100% :P

"Tylko "MIELE " " - miele ta co ma w sobie wnętrzności wyprodukowane w Mińsku i jakże chętnie przyjmowana na naszym rynku :p Ty masz młynek do kawy , a ja nawet do pieprzu !! co ? przebijesz mnie ? :p :D

imperia marka Miele ( nie wazne gdzie produkowana) jest marka niezawodna!!! generalnie sprzet produwany w Minsku tez jest OK Sprezarki w lodówkach firmy Atlant maja 36 miesiecy gwarancji ... to mówi samo za siebie :) młynek do pieprzu ? No to ci powiem ze niezła para by była z nas :P

Gość TH is IT PR
Garnki lepiej myć ręcznie

Ja mam durszlak z dziurkami. :D Stalowy. :D Cześć.

Gdy byliśmy we trójkę, to używałam przy większym zmywaniu. Teraz jest nas 2 więc stoi nieużywana. Mam Elektroluxa i nie narzekałam na nią.

Regres na temat firmy Miele nie wypowiem się , bo nie mam o niej pojęcia . Natomiast to , że teraz Bosch produkowany jest na Białorusi ? Taka prawda ! . Jak on działa ? nie wiem . I jak domyślam się Ty masz żelazko , a ja mam deskę do prasowania :p Brum ! Ciebie oszukano ! Kto to widziała jakiś garnek z dziurami ! Tobie tylko wmówiono , że jest to durszlak :D ps . dlaczego w moim regionie Polski mówi sie druszlak ? :D

Do cywilizowanej osoby o pseudo "rozlane mleko" - otóż, ja też mam zmywarkę w domu, żadnych garów po kontach nie rozkładam, kiedy coś zabrudzę wkładam do zmywarki. Włączam ją co drugi dzień, wszystko jest domyte. Pewnie pralek automatycznych tez nie potrafiłaś zaakceptować i do wczoraj chodziłaś prać do strumienia:o

Imperio - u mnie mówi się po prostu "sitko" :D "Durszlak" to tylko tak od święta, przy kluskach rosołowych. :D Z urządzeń elektrycznych mam koc.

Imperio - u mnie mówi się po prostu "sitko" "Durszlak" to tylko tak od święta" - a nie przypadkiem wtedy , kiedy goście przyjadą ? :p :D