Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 x bralam antybiotyk

4 razy bralam antybiotyk w ciazy

Polecane posty

za szybko sie wyslalo:( W kazdym razie bralam antybiotyk 4 razy, jestem w 7 miesiacu i jestem zalamana ze urodze chore dziecko*, mam takie schizy ze wariuje:( najpierw mialam 2 x zapalenie ucha i bralam duomox,augumentin potem monural i teraz amoksiklav najwieksza dawke (wyszly mi bakterie w moczu):( strasznie sie boje.. co ja mam zrobic????

Gość bieeeeeeedactwo
a co Ci było ze brałas tyle razy antybiotyk??

Gość bieeeeeeedactwo
antybiotyki nie sa szkodliwe dla płodu duomox to jeden z najbezp. antybiotyków

czytalam, ze najgorzniejsze w ciazy jest: - tokspolazma - cytomageloia czy jakos tak - grypa - rozyczka - ospa - odra - opryszczka - o dziwo wiec pewno i antybiotyki na nie tez.... bakerie w moczu ma co 2 ciezarna. nie matrw sie na zapas. lepeij leczyc niz chiodzic z choroba.

a ja choruję przewlekle na depresję i lęk napadowy(paskudna odmiana nerwicy) i raczej zachodzac w ciażę nie bede mogla odstawić antydepresantow:/ bo odstawienie powoduje natychmiastowy nawrót,psychoterapia nie pomaga,chyba urodzilam sie z niskim poziomem seratoniny:/ciągle zwlekam z zajsciem w ciąże mam 29 lat:/ ciąże w takim przypadku jak ja też sie prowadzi z antydepresantami ale to dopiero ryzyko wcinać psychitropy w ciazy:/ nie wiem czy powinnam wogole myleć o dziecku,najgorsze że maż bardzo chce:/

na problemy z moczem pomaga aloes tak na przyszlosć,tak samo jak citrosept(nie wiem czy można w ciaży stosować)

Gość wlicza sie 1/2 tego czasu
citrosept można zawsze i w każdej sytuacji