Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maludka1987

Czy można zabezpieczac sie samym tamponem?

Polecane posty

Gość Maludka1987
wiem jak sie seksic i nie lubie analu i nia nie jestem! juz was nie czytam, ale niekturym dziekuje, pa sama jestes

Gość Maludka1987
Bosz, jak sie spieszy ktos kto moze zrobic bład, ty nie robisz? Czep sie siebie

Gość Maludka1987
to moze zrobic blad znaczy sie

Gość odnalazłem boga w sobie
kaman baby yessssss

tak tak spiesz sie tylko tampona nie zapomnij;P a błedem jest rozmowa a takimi pustakami jak ty.................

Gość tak masz racje
tampon wchlania plemniczki, ale twuj męszczyzna musi uwazac na niego w trakcie stosunku. Ale moj to nawet lubi z tamponikiem bo jest ciaśniej:) tylko musisz go wyciagnac zaraz po spuszczeniu. Pozdrawiam, to pisalam ja niunia88 xxx

To chyba ta maluDka która romansuje z żonatym facetem :D Albo zochaaa od swędzącej macicy wymyśliła kolejny radosny topik :D

Gość oj dziewczyno, dzieczyno
"Nie wiedziałem, że jest tyle głupich ludzi dopóki nie zajrzałem do internetu" Stanisław Lem

Gość do nierozgarniętej autorki
Analfabetka to taka co nie umie za bardzo pisać i czytać! To nie ma nic wspólnego z analem!!!

Gość niezly lol
tampon to jest bardzo dobre zabezpieczenie dla osob ktorym inne juz sie znudzily. w gumce chuj sie moze spocic, a lykanie pigul.. jak kto tam lubi.. jak dla mnie dziecinada. a tamponik to fizyczna bariera ze sie zadan zolnierz nie przeczolga. tampon ma to do siebie ze jak sie w niego spuscisz to jeszcze sie powiekrzy i tym trudniej zeby jakis plemnior sie przedostal. mozna rzec tampon jest interaktywny.

Gość Maludka1987
ale mnie wkrencyliscie... widac ze tu nie mozna nikogo zapytac, bo nikt prawdy nie powie i bendzie obrazal. Wiem co to analfabeta, ja nie jestem, tylko nie chce mi sie zastanawiac bo to nie kartkówka w szkole, a kazdy wie co pisze. Jak pym wiedziala ze bedziecie sie nabijac, to bym nie pisala!