Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Next baby

sprzedam ciuszki dla niemowlaka 0-3 z nexta disneya mini mode itp

Polecane posty

Gość Next baby

cena do uzgodnieia wszystko jest angielskie zadbane dla dziewczynki sukieneczki spodnie wszystko z nexta i disneya

Gość KamaAma
A masz może jakieś zdjęcia albo link? Jesteś na allegro?

Gość Next baby
zdjecia porobie jutro daj mi swojego maila ajestes w ciazy czy juz urodzilas ? i skad jestes>?

Gość Next baby
aha i jaka kwotre masz przeznaczona na ciuszki bo ja mam tego naprawde duzo kurteczki plaszczyki wszystko z klasa . az zal mi to sprzedawac ale nie planuje nastepnego dziecka hehe..

Gość zapomniałaś jeszcze tylko
dodać, że towar jest z lumpa...

Gość KamaAma
Narazie się wstrzymam, jak będę chciała to poprostu znajdę twój post na forum:) i dam znać;) Dzieci mam( tzn jestem w ciąży i termin mam na 17 maja, ale zdaje mi się że to bedzie już dzisiaj albo jutro) wkońcu 40 tydzień... By interesowały mnie ciuszki dla chłopczyka:):) Pozdrawiam;)

Gość Next baby
hehe zal sluchac nie bujam sie po lumpach bo mieszkam w anglii i stac mnie na markowe ciuchy to po pierwsze po 2 w lumpie nie kupisz nic zadbanego moze t byc nawet nie wiem z jakiej firmy ... a moje ciuszki sa prawie nie uzywane i Nowe!! a chce je sprzedac bo nie sa warte oddania za duzo w nie zainwestowlam ... a po 3 to ja nikogo sie nie prosze bo i tak je sprzedam ....

Gość Next baby
no nie wiem czy taki tani zalezy jeszcze czy kupujesz tylko to co jest przecenione czy kupiujesz naprawde fajne ciuchy ktore raczej tanie nie sa ;)